lauantai 19. tammikuuta 2008

"Makee kuva" -keskustelu


Mistäs aloittaisi? -No tässä vaikka ekana siitä otsikoinnista, että kyllähän sen "päivän sinne" perään voi lisätä, siteeraampa esipuheeni edellipäiväisestä -ekasta "makee kuva" blogauksesta: -"Jotta blogauksia kertyisi kunnolla joka päivälle, voisin ottaa uudeksi päivittäiseksi blogattavaksi "Makee kuva" (otsikkoa voi toki vahtaa) otsikoinnin. -Etsin Googlesta mielestäni makeita kuvia ja sille joku pieni sepitys."
Jeps. Sielä tosiaan totesin, että otsikkoa voi vaihtaa -tai tässä tapauksessa muuttaa hieman, eli lisätä sen "päivä" -sanan sinne.

-Ja sitten se toinen asia oman kuvan pistämisestä. -Siis "oman" kuvan, kuten Tontsa oli eilen suunitellut täksi päiväksi. -Ja siihenkin löytyy sitaatti edellispäiväisestä -ekasta "päivän" makee kuva -blogauksesta. -Olkaat hyvät:

-"tkl84 said...
Joo ihan hyvä idea :), varsinkin kun musta otetut kuvat kelpaa :saint:, ainakin mulle
=), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

Hulk: Uuden vuoden bilekuvista vois löytyäkin jotain aika makeita kuvia ;)...B)...

tkl84 said...
Niin voishan niitä ennakkoon julkasta
=)... :saint:... B), kattoo :p..."

Ja tossakin tarkoitin enemmänkin sitä, että niistä uudenvuoden bilekuvista löytyis -tai löytyykin aika makeita kuvia Tontsasta -ja lähinnä makeessa asennossa -antamassa potkua, tai lyömässä tyynyllä. -Niistä kyllä tuli osasta kyllä aika makeita.

Ei kommentteja: