tiistai 22. huhtikuuta 2008

Päivän video(t)!

Kuten jo blogissani ja Youtube blogissani mainostin olen saanut seuraavan omatekoisen pelivideon valmiiksi B)! Pituutensa takia se on YouTubessa kolmessa osassa :/...

My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 1/3)
My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 2/3)
My RollerCoaster Tycoon 2 Ghost Town (Part 3/3)

...mutta FileFrontissa sen voi katsoa yhdessä osassa sekä ladata korkealaatuisena omalle koneelleen B)! Youtuubissa suosittelen korkean laadun valitsemista (kuvassa punaisella ympyröity), mutta valitettavasti silloin jostain täysin käsittämättömästä syystä musiikin äänentaso vaihtelee paikoin :(.
My RCT2 Ghost Town
Muistuttaisin että tämä (moniosainen) video on tarkoitettu lähinnä niille, jotka pitävä RollerCoaster Tycoon -peleistä tai samaan genreen kuuluvista rakentelupeleistä, joten ne jotka inhoavat lajityyppiä, voivat suosiolla jättää antamatta ne negatiiviset kommentit ja 1-3 tähteä mitä kuitenkin osa teista haluaaa antaa pääosin sen takia ettette itse pidä aiheesta :|. Tämä video ei ole teille aluperin tarkoitettukaan, joten te olette vääriä ihmisiä sitä arvioimaan ;), se on valitettava totuus :/.

Mutta te (ja miksei kaikki muutkin :P) voitte sen sijaan mennä katsomaan uusinta hittivideotani eli Star Wars Battelfront: Darth Vader Just Got Owned! -teosta (kuvassa magentalla ympäröity), joka on vajaassa kolmessa kuukaudessa kerännyt jo 13000 katsojaa nousten kahdeksanneksi katsotuimmaksi ja viidenneksi eniten kommentoiduksi videokseni, FUCK YEAH =)!


My RCT2 Ghost Town





Taisi tulla ennätysmäärä upotettuja videoita yhteen blogaukseen :D!

Ei kommentteja: