torstai 29. toukokuuta 2008

YouWhore (:p... :D) chat jatkukoot :saint:... :p... :D!


Jaa-a :p, mistäköhän sitä alottaisi/jatkaisi :saint:... :p... :D! No vaikka tosta pituudesta :p, joka ei voi olla syy :x, koska, no kuvassahan se näkyy :saint:, "korislaulu" video on lyhyempi kun "ilmapallo" video, kuten on pari muukin, joten pituus ei siis ole syy :), joopS :p... :D!

Sitten seuraavaan :p, joo "ei" sanoja en ole myöhemmin lisännyt :), mutta miksi edes olisin kun samalla kannalla olin/olen :saint:, ilman mainostamista se tietenkin pitäis testata :), mutta..., no ite en ala sitä ainakaan tekemään :|... :'(... :p... :D! Niin pelkästään :saint:, mutta joskus myöhemmin kun teen varmaan/enköhän taas uuden tilin *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D, niin voisihan tota testata :), mutta se saattaa khyllä viedä katsojia etten mainosta "omatekoisesti" parempilaatusta shittiä (:p... :D) :|... :'(, mutta, no kaippa sitä vois testata :)! Niin jos tota ongelmaa edes sillon enään on :x, ties vaikka koko pa5ka (:p... :D) olis lähteny jo pois :/... :'(, no aika kertoo :p... Ja mitä pa5kasta tehtyyn kultaan (:p... :D) mainostamisella :saint:, no ei se varmaan ole mahdollista :/... :'(... :p... :D, mutta hopeasta, miksei pronssistakin :p, khyllä varmaan saa ton namiskan mainostamisella =), mutta..., no sitä ei tule varmaan ikinä tietämään :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

YouWhore (:p... :D) chat ja korisvideon tiedot :saint:... :p... :D -kuva!


...omalla kannalla siis ollaan ton kanssa :saint:... :p... :D, eli mainostamisella sen saa B), eli kaikki mainostamaan siitä tota ;)... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ei kommentteja: