torstai 14. elokuuta 2008

Bännit sitten napsahti :x... |O...

Ensimmäisessä kuvassa näkyy omituinen näky, jonka kohtasin kun menin vähän aikaa sitten lukemaan blogiamme. Ensin ajattelin että mitä helvetin paskaa tää nyt on?, kun kaikki näkyy BB-koodina :x, mutta sitten loggasin sisään ja menin uudestaan blogiimme, jolloin kohtasin kakkoskuvan viestin.

Meidät on siis bannattu 17.8. asti... whoop-di-duu. Syystä ei ollut hajuakaan, mutta onneksi Tontsan tänään klo 13:46 lähettämä meili selvitti asian. Whazzuup the Dicktator (TOD LOiSTavaa että täällä saa haukkua sitä munanlutkuttaja pälli dicktaattoria sydämensä kyllyydestä B)... :D!) mode oli antanut meille 24 tuntia aikaa poistaa bannerin alta häntä mukamas koskevan tekstin |O! Siinä kyllä luki ihan vaan "What's Up" :rolleyes:... No joka tapauksessa mulla ainakin voi Tiltin nykyisen puolikuolleen statuksen ja omien kiireideni takia hyvinkin mennä 24h tai enemmänkin etten käy siellä ollenkaan, vaikken oliskaan matkoilla tms... ja vaikka kävisinkin, niin kommentteja tai yksäreitä en välttämättä huomaa lukea. Samoin meiliä en jonain päivänä paikalla olosta huolimatta saata lukea ollenkaan, joten jos joku huomaa jatkossa tommosta bänneillä uhkailua tiukan aikarajan sisällä, niin bännien syyn - tässä tapauksessa yksi lause - voi vapaasti ottaa pois ja talteen, koska ainahan jälkikäteen voi miettiä minkä muotoisena sen laittaa takaisin, jos ollenkaan. Nyt koska kukaan bänniasian ajoissa huomannut ei tehnyt asialle mitään, rapsahti meille aika turhat bännit :/. Tosin 24h on ihan naurettava aikaraja kenelle tahansa |O... joten syy on 99% yksin herra dicktaattorin.

7 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

Naurettavan säälittävää touhua :|, huoh |O?!?!?

Anonyymi kirjoitti...

Heheh, hupaisaa luettavaa. Isot miehet, ei ihan heti uskoisi. :) Nämä kohtuullisen pienet jäähyt pamautin nyt ihan siksi, että olette rikkoneet sääntöä liittyen tämän blogin linkittelystä Tilttiin; selvät ohjeet bloginne löytämiseksi on olemassa teidän blogikuvauksessanne, ja eräässä kuvassa, jossa on googletettuna "päivän typy". Tän lisäksi kyseisessä kuvassa näkyy muitakin sopimattomien saittien osotteita, joiden lisäksi kyseinen kuva itsessäänkin on täynnä ehdottelevia (vaikkakin sensuroituja) kuvia, yhdessä kuvassa näkyy kylläkin ihan rintaakin. Ja koska pyysitte pari päivää tuon homman hoitamiseksi (en tajua minkä helvetin takia), annoin sitten pari päivää aikaa miettiä mitä teillä nyt sitten onkaan mietittävää ton asian tiimoilta. :) Pitäisi teidän nyt hitto sentään tajuta että Tilt ei ole sovelias saitti tollaselle materiaalille. Kantapään kautta sitten, jos ei muuten.

Anteeksi, jos bannien syy jäi epäselväksi, lukekaa ihmeessä banni-ketjuakin. Jatkossakin kuitenkin nollatoleranssi paljastavien ja vihjailevien kuvien kanssa (sensuroituja tai ei), joten ne runkkukuvat voi jättää tänne. :)

T: Your friendly neighbourhood Dicktator.

Niin joo ja PS: Annoin ihan reilusti aikaa kyllä tuohon viestiin vastaamiseen. Pistin kommentin blogiin SEKÄ yksityisviestin, vastausta sain odottaa reilusti yli vuorokauden, sittenkin vastaus oli että "oota vielä pari päivää". Kattokaa peiliinkin joskus. :/

matsku84 kirjoitti...

No nyt vasta mulle selvisi että pääsyy bänneihin olikin liian rivo(t?) kuva(t?) eikä blogikuvauksen teksti :x. No joka tapauksessa antamasi aika on ainakin mulle aivan liian lyhyt, koska en todellakaan ole mikään aktiiviblogaaja, joka lukee blogia saati kommentteja ja yksityisviestejä joka päivä tai edes monta kertaa viikossa. Itse sain tietää asiasta vasta eilen jossus klo 21 jälkeen, kun ehdin lukea Tontsan klo 13:46 lähettämän postin. Silloin oli jo liian myöhäistä tehdä mitään, joten minua on turha syyttää.

Blogikuvauksessa oleva "selkeä" "ohje" ei riko yhtikäs mitään sääntöjä. Siinä käytännössä vain mainitaan tunnettu blogipalvelu sekä käyttäjänimemme ja kehotetaan laskemaan että 1+1=2. Silloin yhtä hyvin kiellettyä olisi mainita sana "Google", koska sieltäkin löytää härskiä materiaalia vaikka muille jakaa ;). Et voi kieltää käyttämästä sanoja kuten "MatoApina" ja "Blogspot" jotka ovat vain erisnimiä eivätkä mitään härskiä tai laitonta. Lauseessa sanotaan vain tämän version blogistamme olevan parempi ja että Tiltissä oleva on rajoitettu versio. Missään ei mainita typyistä tms. halaistua sanaakaan.

Kuva-asia on itselleni ollut koko ajan täysin selkeä, mutta Hulk oli ilmeisesti käsittänyt asian väärin kun laittoi mm. sen "back to school" kuvan :/. Toivottavasti uusin blogaukseni selventää asiaa.

Linkittelyjuttu sen sijaan on melko naurettava, sillä linkki tänne on ollut blogikuvauksessamme viime vuoden alusta alkaen, eikä kukaan valittanut siitä yhtikäs mitään, ennen kuin sinä sait valtaa. Diktatuuri haisee Siperiaan saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä asiasta olen konsultoinut sekä muita moderaattoreita, että Juusoa, joten mulle yksin on turha laittaa syitä niskoille. Minä kieltämättä olen se, joka tähän älysi puuttua, mutta dik(c)taattori on kuitenkin väärä käsite kun en näitä sääntöjä ole ensinnäkään keksinyt. :)

Ja juu, blogikuvauksen vihje on ehkä vähän niin ja näin, mutta ainakin se kuva jossa on Googletettuna päivän typy on täysin asiaton. Kuitenkin kun sitä nollatoleranssia on meille nyt Juuson toimesta painotettu, niin.. Ei hirveästi ole varaa kyllä antaa tässä asiassa armopaloja. Valitettavasti.

T: Your friendly neighbourhood munanlutkuttaja pälli.

matsku84 kirjoitti...

Tommosen asian olisi voinut kertoa jo silloin pari kuukautta sitten ;) (vai million tämä sotku nyt alkoikaan). Että sääntöjä on muutettu yhteistuumin ylemmän tahon kanssa eikä jokaisen moden oman harkinnan mukaan. Esim. Nakkikala kommentoi välillä blogiamme ottamatta mitään kantaa typyjututihin sun muihin joista olet valittanut.

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, meillä on ihan yleiset blogisäännöt nyt vissiin jossakin vaiheessa tulossa jonnekin näytille. Kuitenkin tuon ettei teidän Blogger-blogissa ollutta materiaalia saa Tilttiin postata, olis ihan voinut päätelläkin sen perusteella mikä on foorumillakin kiellettyä. Eiköhän tää asia ole nyt tällä kuitenkin selvä, otan huomenna ne bannit teiltä pois niin pääsette siivoomaan ton blogikuvauksen ja jatkamaan blogaamista, toivottavasti asiallisissa merkeissä. ;)

T: What's up

sh1raz kirjoitti...

"Eiköhän tää asia ole nyt tällä kuitenkin selvä, otan huomenna ne bannit teiltä pois"

Nonih :p, toi kuulostaa jo LOiSTavalta =), YEAH :D!