lauantai 5. heinäkuuta 2008

Lauantain typy!

Kun kerran jenkkilään ollaan pian menossa, niin olishan niiden eilinen itsenäisyyspäivä pitänyt huomioida esim. typyblogauksessa, mutta eipä Tontsalla ollut se tarpeeksi hyvin mielessä :/… :P… Jonkin verran kuintenkin :), koska typyt pelasivat amerikkalaista jalkapalloa :D!

No mutta kuten kuvista näkyy B), tämänpäiväisessä typyssä tuo merkkipäivä huomioidaan kaikilla mahdollisilla tavoilla: Edestä, takaa sivusta, pystyssä, makuulla, yläosattomissa, alaosattomissa jne. B)… =)… :D! Mäkin teen paraikaa kunniaa yhdellä ”jäsenistäni”, mutta en kyllä lipulle vaan typylle :D!

Päivän TOD makee kuva B)... :p... :D!


Joo kuten blogasin :p, niin, no kuvahan kaiken kertoo *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo eipä tässä kait sit muuta ole :/... :'(... :p... :D, paitsi...

Mä, Tontsa :p, blogaan makeen kuvan omassa blogissani :saint:... :p... :D -kuva!

Päivän TOD makee kuva *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!


...että tommosia tosiaan otetaan tod TOD TOOOoooD tuhansittain (:p... :D) lisää Nycissä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

8 päivää matkaan

Ennen leffaputkea pitänee vielä tosin huomauttaa, että se on enää 8 päivää matkaan. -Seuraavan kerran tämä blogaus tulee ylihuomenna jolloin on enää kuusi päivää matkaan. -Siihen onkin varattu jo kuva, sopiva sellainen. -Mutta nyt leffaa.

Uhrataanpa koko päivä Rambolle


Mikä kuva tuli muokattua blogausta varten :D...:p.. -Ehheheeeeeeee!! -Joops, mutta tosiaan voisi uhrata tämän päivän kokonaan Rambolle aloittaen nyt saman tien ykkös Rambosta. -Sen jälkeen välissä ruoanlaitto ja kakkos Ramboa kehiin. -Sitten on jo varmaan taas kello niin paljon, että kolmos ja nelos Rambojen kanssa istutaan vielä vuorokauden vaihteen puolella. -Mutta mikäs siinä kun lomapäiviä vietellään.