perjantai 3. lokakuuta 2008

Päivän video!

Tarkkanäköisimmät huomanevat että tämä itse tekemäni menestysvideo on ollut päivän videona aiemminkin, mutta nyt olen joutunut tekemään siitä uuden version :o, koska YouWHORE vaati The Black Eyed Peasin levy-yhtiö HUORIEN toimesta poistamaan Need for Speed Most Wanted: Stupid Cops -videoni ääniraidan kokonaan yhden alle 50 sekuntia kestäneen kappaleen esittämisen takia :x, HUOH!!! Joten nyt kaikki innolla katsomaan uutta selvästi parempilaatuisempaa versiota nimeltään Need for Speed Most Wanted: Stupid Cops (Revised Edition), josta kyseinen huorakappale (:D) on poistettu :saint:... :|, jotta siitäkin saadaan yhtä iso menestys =), ja YouWhorelle saadaan näytettyä närhen munat B), mistä kana pissii B), kaapin paikka B), ynnä muuta loistavaa B)... :D... :|... B)! Alkuperäisen pystyy toki edelleen näkemään ja kuulemaan FileFrontin kautta B)!

Päivän makee kuva

Makeen tosta tekee se että melko aidolta tilanteelta näyttää, että oikeesti kaivettaisiin jättiläismäinen ihmisluuranko. Oikeestihhan tossa on pistetty varmaan jotkut miniatyyriukkelit ihan luonnollisen kokoisen luurangon viereen. -Olisko näin, vai keksittekö muita teorioita? -LOLz!

Perjantain ensi-illat Nro 4

Son of Rambow

Kerrankin perjantai, jona kaikki leffat ovat katsottavia. -Tätä nyt en ihan omatoimisesti menisi katsomaan, mutta jos joku pyytäisi niin voisihan sitä harkita. Hauskaltahan tuo vaikutti. -Kiitos jälleen kerran kuuluu trailerin.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Babylon A.D.

Hyviä leffoja satelee tänään. Vin Dieselin uutuusleffa ja ai että mitä tykitystä jälleen kiitos trailerin syy innostukseen. No, mutta eiköhän kaikki kerkiä aikanaan, jos tänään nyt vaan se DeNiro/Pacino trilleri. Vinnietä sit vaikka ens viikonloppuna.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Eagle Eye

Lisää katottavaa pukkaa, nimittäin toimintatrilleri Eagle Eye, pääosissa Transformers ja Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull elokuvista tuttu Shia LaBeouf. -Hyvältä näytti tämäkin pätkä tuntuvan trailerin perusteella. -Kunnon actionia ainakin piisaa. Ja itse Steven Spielberg tuottajan pallilla -lupaa sekin jotain.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Righteous Kill

Taas ovat Hollywoodin kovakasvot pistetty samaan leffaan -viimeksi miehet nähtiin yhdessä Michael Mannin elokuvassa Heat -Ajojahti. Tämä uutukainen haukuttiin aika pystyyn Metrossa ja Ilta-Sanomissa, mutta ei huonot arvostelut ole ennenkään estäneet minua menemästä ja minuahan tämä pätkä kiinnostaa -jälleen kiitos trailerin. Kattoo jos vaikka tänään illalla vaikka menisi.

"Lauantai ilta istua" -CANCELLED

Huomiset illanistujaiset sit peruuntuivat -ei saatu riittävästi osallistujia. -Ei voi muuta sanoa kuin jumalauta, Tsii-sus ja *huoh* :x...:$...:o..!!