sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Typyä ei ole näkynyt sitten minun viimeksi pistämieni..

Hups, nyt meni väärin päin typykuvat pistettyä tuohon. -Ilmestymisjärjestyksessä oikeanpuoleinen on ekana. No, samapa tuo. -Mutta mitä noihin kuviin, nii eipä ole niiden jälkeen typyä nähty ja toi viimeisin tuli pistettyä viime maanantaina. -Ite en ole nyt viitsinyt laittaa, kun oletin että jommaltakummalta teistä olisi tulossa.

4 kommenttia:

sh1raz kirjoitti...

No multa tulee kunhan saan ton yhden videon valmiiksi (johon, tai joihin koska monta videota blogaan samassa :saint:... :p... :D, yhdistän typyn), mutta on ollut niin paljon menoa että videon teko vaan kestää ja kestää :'(, mutta, no kestettävä sen vaan on (niin typyn) :'(... Matsku taas, no sehän lähti hiihtoloma matkalle kuten blogasikin :)... :/... :'(, joten typyjä ei näy ennenku saan videon valmiiksi :/ (ellet sä tee hattutemppua typyjen kanssa :saint:... :p... :D)!

Hulk kirjoitti...

No voinhan mä tehdä hattutempun, mikäs siinä B)...

Shiraz kirjoitti...

It's done B), josta khyllä jäi :'(... :x (kerron myöhemmin :p)...

sh1raz kirjoitti...

No siitähän jäi tämä MAHTI TEKELE (B)... :p... :D) välistä *SYDÄN*, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|... :x, no YouTubella oli/on vieläkin ongelmia (uudet videot nykii) |O, joten en saanu/laittanu sitä sinne :|, mutta, no nyt se löytyy tuolta (GameTraileristä) =), kohta löytyen YouTubestakin :) (ellei ne pällit saa tota korjatuks |O, mitään nykiviä ala laittamaan :|, vaikka se nykivyys varmaan korjaantuu :), mutta en halua sekunniksikaan että mun videot nykii |O...)!