lauantai 24. lokakuuta 2009

Uudelleen voin harkita seuraavia...

Matskun kommentissa mainitsemista leffoista kaikki on nähty -kuvassa alleviivatut sellaisia mitkä ei Matskun kaa nähtyjä..., jotenka..

... -niistä kahdesta voisin harkita uudestaan Bruce Williksen tähdittämää -Surrogates scifirymistelyä..., sillä -no kuten arvosteluistakin näkee -annoin sille täydet..., eli (:D) hymiön toisin kun taas Basterds leffalle (:)) -hymiön. -Ja Surrogates myös siksi..., että ekalla kerralla tuli käytyä se yksin katsomassa -nyt olis sitten toisen kerran jälkeen kiva päästä vaihtamaan mielipiteitä -mikäli siis tää nyt valitaan.

4 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Huomasin yhen vaihtoehdon lisää, nimittäin Public Enemies menis Kinopalatsissa. Sitä ei taida olla kukaan meistä nähny, vai? Eli selvä merkkikö että sitä kolmisteen kattomaan =)?!

Hulk kirjoitti...

No se ainakin kiinnostaa minua -Im in.. -Nyt vielä siis Tontsa..

Shiraz kirjoitti...

No aika keskinkertaset arvostelut on toi saanu ja siltä se näyttääkin (trailerien perusteella) :/, joten on sanottava "kiitos mutta ei kiitos" :(!

matsku84 kirjoitti...

"kiitos mutta ei kiitos"
Damn :'(... :p. No jos ei kolmisteen mikään onnistu :(, niin entäs kaks eri leffaa peräkkäin B)... :p? Ensin Surrogates Hulkin kanssa klo 18:45 ja sit District 9 Tontsan kaa klo 21:00 =)... :saint:... :p?