perjantai 20. marraskuuta 2009

Perjantain "ei kiitos" ensi-illat

Siinä on pikkupojalla kyllä täydellinen ilme kuvaamaan tuntemuksia näitä perjantain ensi-iltaleffoja kohtaan. -Kieli ulkona ikään kuin -"blaaaaaaaah".. -Ja sitä kyllä nämä seuraavat leffat kyllä ovatkin. -Yksiä isoja -"blaaaah" äännähdyksiä. -Minkälaisista leffoista on siis kyse..., jos ne ihan -"blaah" leffoja ovat. -No totta kai -"ei kiitos"-leffoista -ja nyt niitä olisi tarjolla peräti kaksi kappaletta. -Ekana tuomion saa elokuva nimeltä...
...


Séraphine

Kuten viime perjantaisten -"ei kiitos"-leffojen kohdalla mainitsin -pilaavat näiden paskaleffojen julisteet kyllä TOD paljon blogimme ulkoasua..., mutta kerran tähän on ryhdytty niin sitten PAkKO blogata. --Mutta mitä itse leffaan -juu..., ei kyllä kiinnosta paskan vertaa. -Niin tylsältä vaikuttava leffa -ja pelkän julisteen perusteella -traileria en ole nähnytkään..., enkä tuskin haluakkaan nähdä.
-Entäpä sitten perjantain toinen -"ei kiitos"-leffa...?
...


Thomas

Vielä vähemmän kiinnostaa kuin tuo edellinen -ja arvatkaas miksi...? -No kyseessä on kotimainen elokuva. -"Ei kiitos"-leffojen aatelia. Odotan kyllä sitä päivää kun kotimaisen leffan kohdalla ei tartte sanoa -"ei kiitos"..., että se on oikeasti kiinnostava leffa. -Eiköhän Renny Harlinin Mannerheim leffa ole sitten ainakin sellainen jolle ei tule sanottua "ei kiitos"...?

Ei kommentteja: