keskiviikko 18. elokuuta 2010

The Expendables tarina

Aika pamauttaa kehiin -The Expendables tarina -FUCK YEAH...!!!!!!!111111111 -Kuten Matskun ja Tontsan takavuosien Jadesoturi tarina -tämäkin tarina on blogattu yhtenä blogauksena. -Sitten aloittakaamme...

Ennen leffa minä (Hulk) ja Tontsa poikettiin kaupassa mässyostoksilla. -Tontsa huomasi -mitä minä en edes tajunnut -että kassaneiti joka palveli meitä oli suomen Idols tähti Agnes. -Kuvassa jotenkin tunnistettavissa.

Sitten istutaankin jo leffateatterissa odottamassa leffan alkamista. -Mitkä fiilikset..., mitkä ilmeet -varsinkin minulla :D...

Meillä kun oli varsin riehakkaat ilmeet -varsinkin minulla (:D) -niin Matsku sentään onnistui pysymään varsin coolina.

Sitten vaan availemaan mässypusseja joita minulla oli enemmän kuin olisi tarvinnut. -Ainakin vieressäni istuvilla nappuloilla oli hauskaa kun otin mässyt esille. -Se ei tosin näy kuvassa..., mutta kyllä ne naureskeli.

Omnomnomnom :p... -Kyllä oli syömistä noissa -ja arvaattekos jäikö noita yli leffan jälkeen. -No kyllä sitä vaan jäi.

Sitten päästäänkin leffan lopputeksteihin ja peukalot ovat kaikilla pystyssä -paitsi Tontsalla hieman viistossa kun osoittautui sitten pienoiseksi pettymykseksi hänelle.

Nousihan se hieman ylemmäksi Tontsankin peukku..., mutta edeleen ollaan vähän pettyneitä. -Mutta muuten kyllä oli varsin viihdyttävä leffa -ja kyllä riitti upeaa toimintaa ja ryskettä. -Hauskaa läppääkin heitettiin useaan otteeseen että yleisö oikein repesi nauramaan. -Eikä leffa säästynyt myöskään aploodeilta -eli kyllä porukka tykkäsi siitä. -Kyllä tota DVD:lle TOD innolla odotan. -Tässä olikin tämä -sen pituinen se.

THE END!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

Awesome tarina B)... =)... :p!

Joo hädintuskin pystyin tossa neloskuvassa pysymään coolina, kun täpinät oli hemmetin kovat pitkän odotuksen vihdoin päätyttyä :p.