keskiviikko 25. elokuuta 2010

Hulk TV maailma lehdessä

Kuten päivän makeissa kuvissa lupasin -blogaisen siitä TV maailma jutusta heti löydettyäni kyseisen lehden -ja hetikös se sitten löytyi kun tonki vähän omia vanhemmille jääneitä tavaroita.
-Kuvassa 1. on lehden kansi josta minut voi bongata oikeassa sivussa heti näyttelijä/ohjaaja Lauri Nurkseen vieressä.

Kuvassa 2. on sitten itse lehti juttu. -Koska salamavalo peittää tekstistä puolet -ja kuva on muutenkin aika epätarkka -niin kirjoitanpa koko nivaskan tähän alas.
...

Kävelevä kulissi

Jaakko Tammiston tapa päästä television vakituiseksi esiintyjäksi on taatusti omaperäinen. Kukaan ei ollut kuullut hänestä, eikä hän ollut ansioitunut millään saralla. Sitten hän vain eräänä aamuna ilmestyi televisioruutuun, kenenkään kutsumatta, eikä sen koommin poistunut. Ja siellä hän on vieläkin.
Näin se tapahtui: Jaakko palkkautui 100-uutislehden aamujakajaksi Helsingin kaduille. Hän aloitti Kallion kaupunginosasta, mutta sai kohta siirron Mannerheimintielle Ylen Aamu-tv:n studion ikkunan lähelle. Hän voisi toki jakaa lehtiä ikkunan vieressäkin, mutta hän kävelee vähän väliä juuri ikkunan kohdalle, jolloin me näemme hänet heilumassa lehtineen tv-kuvassa Ykkösen aamu-tv:n toimittajien ja vieraiden taustalla. "Välillä tarkoituksellakin", hän myöntää. Jaakko Tammisto on viime keväästä lähtien esiintynyt televisiossa luultavasti useammin kuin kukaan muu suomalainen. "Ei televisiossa olosta ole ollut minulle mitään hyötyä eikä haittaa", hän sanoo. "Kaverit ovat kyllä huomanneet ja vanhempani. Yhtenä aamuna tuosta kulman takaa tuli eläkeläispariskunta Pohjois-Suomesta. "Sinä olet tv:stä tuttu", ne sanoivat.
Salarakasta Jaakolla ei ole.

...

Näin kirjoitti minusta herra Walter de Camp -joka meille on tullut paremmin tutuksi City-lehden kysy Waltsulta palstasta.

Kuvassa 3. on sarja valokuvia minusta lehdenjako hommissani. -Vasemmassa yläkulmassa oleva kuva on sama mikä oli kuvan 2 lehtijutun ohessa. Kuvat on ottanut Sanna Wirtavuori -nimi on luettavissa kuvan 2 hänen ottamansa kuvan vierestä aivan pikkiriikkisen pienellä siinä vasemmassa yläkulmassa.

Ei kommentteja: