torstai 2. syyskuuta 2010

Miehen puolikkaat / Illan leffa: Shaft

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään...?
...
Lohduttajat. Charlien ja Adamin äiti on tavannut uuden miehen, ja hän järjestää kaikille yhteistä illallista. Ilta päättyy kömpelösti ainakin Charlien osalta, kun paljastuu, että uuden miesystävän tytär on yksi Charlien entisistä tyttöystävistä. Menestys rakkauselämässä kulkee näköjään suvussa, ja pian pojat joutuvat äitinsä lohduttajiksi.
...
Kuulostaapa kivalta. -Entäs mikä on illan leffa...?

Shaft

Samuel L. Jackson esittää toimintaelokuvan pääosassa varmaotteista poliisia Shaftiä, joka saa selvitettäväkseen kuoliaaksi hakatun nuorukaisen tapauksen. Tekijä on varakkaan perheen poika, joka teon jälkeen haihtuu ilmaan. Tapauksella oli silminnäkijäkin, mutta tarjoilijatyttö ei ole halukas yhteistyöhön - mihin hänellä on omat syynsä. Pääosissa: Samuel L. Jackson, Richard Roundtree, Vanessa Williams, Jeffrey Wright, Christian Bale, Busta Rhymes, Dan Hedaya, Toni Collette. Ohjaus: John Singleton. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (95')

...
Kelpo leffa -enpä ole nähnyt aikoihin -voisi jopa katsoa. Ja hankkia DVD:lle mikäli törmää Anttiloissa.

-Enkö kuulosta yhtään innostuneelta kuten aina muissa TV-ohjelma esittelyissä...? -No minäpä kerron..., mutta erillisessä blogauksessa.

Ei kommentteja: