perjantai 8. lokakuuta 2010

Miehen puolikkaat / The Simpsons / Illan leffa: Duudsonit elokuva

Mikäs on illan Miehen puolikkaat jakson nimi tänään...? -No sehän on -Rakas ruokakaupasta -ja en ole yhtään varma valitsinko taas oikean kuvan oheen. -No korjataan sitten kun jakso on nähty. -Mutta mitäs illan Simpsoneissa -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?

Vesirokkokutsut. Maggie sairastuu vesirokkoon, jonka jälkeen Homer ja Marge kutsuvat kaikki naapuruston lapset luoksensa vesirokkokutsuille.


Hauskalta kuulostaapi. -Etäpäs mikäs sitten on illan leffa...? -No sehän on Duudsonit elokuva -ja siitä onkin aikaa kun tuli se viimeksi nähtyä -joten voisi jopa harkitakkin. -Alhaalla vielä leffan selostukset.
...
Duudsonit elokuva

Duudsonit-elokuva on vauhdikas kertomus neljän suomalaismiehen uskomattomista tempauksista, rohkeudesta, sisusta ja ystävyydestä. Kamerat seuraavat yhteiskunnan sääntöjä ja poliittista korrektiutta kaihtavien nuorukaisten elämää vuoden ajan ällistyttävästä käänteestä toiseen. Mukana nähdään myös Jackass-tähdet Steve-O ja Bam Margera. Duudsonit palkittiin Jussi-gaalassa helmikuussa 2007 vuoden parhaan kotimaisen elokuvan yleisöäänestyksen voittajana. Pääosissa: Jukka Hilden, Jarno Leppälä, Jarno Laasala, Hannu-Pekka Parviainen. Ohjaus: Jarno Laasala. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (71')
...
Kyllä jopa voisi DVD:lle tota harkita Jackass elokuvien seuraksi.

Ei kommentteja: