lauantai 27. marraskuuta 2010

Omatunto blogaukset

Voisi ottaa takaisin MatoApinan blogauksiin Tiltin blogissa aloitetun -ja sinne myös jääneen omatunto blogaukset. -Muistan että silloin Tiltin aikoina blogailin niitä lähes päivittäin. -Ideana oli siis että pidin vuoropuheluita itteni (Hulk) -ja omatuntoni kanssa (???).. -Joo-o. -Tiedän että kuulostaa täysin älyvapaalta..., mutta hauskaa luettavaa ainakin tulee kun kirjoittelen ikään kuin vuoropuhelua itteni ja omatuntoni välillä. -Esim. nyt tuon Kaunotar ja hirviö blogausten kohdalla voisin tuskailla jotain tyyliin näin...

Hulk: -"Tekisikö vielä loputkin hahmot vaiko ei...?"
Omatunto: -"Tee ihmeessä. -Ei siinä iso vaiva ole."

Jne.

Nyt tuossa esimerkissä ei ollut keskustelua hyvän -ja pahan omatunnon välillä..., mutta harvoin taitaa tullakkaan että tekiskö hyvää vai pahaa. -Ellei nyt sitten tohon Kaunotar ja hirviö keskusteluun pistä jotain tyyliin; -paha omatunto sanoo että jättää väliin -mitä turhia --ja hyvä sanoo tuon mikä oli tuossa esimerkissä. -Mutta tollasia vuoropuheluita ne blogaukset tulisivat sitten olemaan. -Jos vaikka nyt voisi kysäistä tässä samaisessa blogauksessa omatunnolta -mennäkkö kohta nukkumaan -vaiko valvoa vielä aamuun.

Hulk: -"Menenkö nyt nukkumaan..., vai kattoisko vielä jonkun leffan...?"
Omatunto: -"Mene ihmeessä nukkumaan niin jaksat taas päivällä touhuta"
Hulk: -"Siinä on kyllä perää. -Taidan siis tästä mennä nukkumaan. -Kiitos"
Omatunto: -"Oleppa hyvä. -Nuku hyvin ja kauniita unia"
Hulk: -"Hyvää yötä"

Joo-o. -Eli tollasia ne tulee olemaan. -Mutta no hätä. En TODellakaan ota niitä päivittäisiksi blogauksiksi että ihan joka päivä tarttisi lukea moisiä älyttömyyksiä. -Aina kun omatuntoa painaa joku niin silloin.

Ei kommentteja: