torstai 30. joulukuuta 2010

Kovan onnen kundi / Miehen puolikkaat

Pitkästä aikaa Kovan onnen kundi esittelyssä. -Toisin kuin Miehen puolikkaisiin ja Simpsoneihin -siihen ei ole jaksanut etsiä muualta kuvia jos telkku.comin selostuksien ohessa ei ole ollut. -Mutta nytpä oli -ja sen tähden ilo päästä pitkästä aikaan kysymään: -Mitäs hauskaa illan Kovan onnen kundissa tänään olisi luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Taikatunti. Earl löytää itsensä elokuvanteosta. Amerikkalainen komedia, jossa kovaonninen Earl yrittää hyvittää menneisyyden pahat tekonsa paremman karman toivossa. - 4. tuotantokauden uusintakierros alkaa.
...
Hauskalta kuulostaapi :)... -Entäpä sitten illan Miehen puolikkaat -mitäs kivaa niissä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
Hämähäkkinaisen vierailu. Judithin ja Herbin häät lähestyvät. Tulevan avioparin onnellisuutta uhkaa kuitenkin Herbin sarkastisen siskon Myran vierailu. Turvatakseen häiden onnistumisen - ja sitä kautta Alanin vapautumisen elatusmaksuista - Charlie kutsuu Myran luokseen asumaan. Tarina jatkuu ensi jaksossa. Amerikkalainen komediasarja. 
...
Hauskalta kuulostaapi.

Ei kommentteja: