keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

F.r.i.e.n.d.s.

Kerennyt jo alkaa..., mutta blogaistaanpa kuitenkin kerran kuva oli ohessa telkku.comin sepityksissä. -Elikkä mitäs Frendeissä olisi nyt parhaillaan menossa...?
...
Estelle kuolee. Ross yrittää hankkia Rachelin työpaikan takaisin, mutta Rachelin tunteet saavat hänet muuttamaan mielensä. Phoebe kuulee Joeyn agentin kuolleen, mutta varoo kertomasta sitä Joeylle.
...
Vai että synkissä merkeissä mennään. -Joops.

Päivän "St. Patrick's Day" taidekuva

Melkein menee kyllä päivän kuvasta hauskuutensa takia..., mutta se vietiin jo -ja kyllä tämä taidekuvastakin menee sillä onhan Mona Lisa kuuluisa taideteos. -Sattui hyvin että löytyi tollanen St. Patrick's Day aiheinen -juuri sopiva päivän taidekuvaksi.

Päivän "St. Patrick's Day" typy

On se vaan jännä mitä kaikkea kuvamanipulaatiolla saa nykyään aikaan. Päivän typy on saattanut olla ihan erivärisissä bikineissä alun perin, mutta vaihtamalla bikinit vihreiksi, lätkäisemällä päälle pari neliapilaa ja menninkäishatun on tuloksena St. Patrick's Day typy :D!

Päivän "St. Patrick's Day" makeet kuvat

Päivän makeiksi kuviksi löysin kaksi kimaltelevaa liikkuvaa kuvaa, joissa esiintyy kaikki St. Patrick's Dayn oleelliset osat: Vihreä väri, menninkäiset, apilat, kalja ja ryyppäys :D!

Päivän "St. Patrick's Day" kuvat

St. Patrick's Dayn juhlintaan kuuluu vahvasti ryyppääminen, joten mikäs sen paremmin sopisi päivän kuviksi kuin hauskat ryyppäyskuvat :p. Menninkäinen aloittaa heittämällä laatat :D...

...ja South Parkin Kenny jatkaa makaamalla omassa oksennuksessaan iloiten siitä että omaa irkkujen onnekkuuden :D!

Päivän "St. Patrick's Day" typymuistutus

Tämä nyt olisi käynyt päivän kuvastakin, paitsi että hauskuus on tekstissä eikä niinkään itse kuvassa. Typystäkin olisi käynyt, mutta kun kerran löysin typyn jolla on paljon enemmän vihreätä yllään (mutta silti vähemmän vaatetta :D), niin päätin laittaa sen... ja kertyypähän enemmän blogauksia - lause jota raiskataan tässä blogissa jatkuvasti :D!

Happy St. Patrick's Day!

Jotta saadaan blogattavaa ja blogauksiin vaihtelua, niin voisi alkaa blogailemaan MatoApinan lempi ulkomaassa eli jenkeissä vietettävinä pyhinä tämmöisiä erikoisversioita päivän kuva, typy, makee kuva yms. blogauksista. Ei nyt tietenkään kaikkia pyhiä tarvi :p, kunhan ne jollon sattuu jaksamaan ja löytämään sopivia blogattavia, kuten nyt St. Patrick's Dayn kohdalla on aika helppo tehdä :). Tässä vielä lista myöhemmin tänään luvassa olevia St. Patrick's Day -blogauksia:
  • Päivän "St. Patrick's Day" typymuistutus
  • Päivän "St. Patrick's Day" kuvat
  • Päivän "St. Patrick's Day" makeet kuvat
  • Päivän "St. Patrick's Day" typy