tiistai 24. elokuuta 2010

Hyvänyön blogaus

Aika mennä tästä nukkumaan..., mutta jos en sattumoisin saa unta niin voin herätä ja yrittää laskea kuvan lampaita. -Hjoops -eipä kait sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Joulukalenteri already done :saint:...=)...:)...

Vaikka onkin vielä 3 kuukautta välissä ennen joulukuuta niin minäpä poika (Hulk) menin jo muokkaamaan kalenterin valmiiksi käyttäen pohjana yllä olevaa kuvaa.

Eipä tarvitse sitten muuta kuin blogata luukut -eikä niinkuin viime vuonna -muokkasin joka päivä uuden luukun auki. -Tosin loppu kuusta taisin silloin muokata loput luukut kerralla..., mutta alku kuusta silloin muokkasin tosiaan aina sinä päivänä sen luukun. -Nytpä on sitten odottamassa valmis kalenteri. -Maltan tuskin ihan odottaa.

Uusintoja ilmassa

Simpsoneita tulee uusintoina. -Frendejä tulee uusintoina. -4D-dokumentteja tulee uusintoina. -Niihin liittyviä blogauksia tulee uusintoina. -Tänään tulee uusintana viime vuonna -joulukuu, 15. päivä tiistaina viimeksi blogattu -päivän ällöttävänä kuvana ollut 4D-dokkari. -Ja täten tulee myös uusintana blogaus kyseisestä dokumentista -ei tosin päivän ällöttävän kuvan muodossa -siinä nyt olisi mitään järkeä. -Mutta tässä muodossa hyvinkin voi blogaista uudestaan.

Noob Hulk tarvii ohjeet :ashamed:...:|...:/...

Mjooh. -Selvittäiskö joku fiksumpi miten noita labeleita saa tonne lisättyä...? -Olen näet omassa Hulkin blogissa tottunut kirjoittamaan tunnisteen suoraan siihen tunnisteet palkkiin jolloin automaattisesti ilmestyy sinne sivuun se pistämäni uusi tunniste. -Täällä MatoApinan blogissahan se piti jotenkin erikseen jotenkin -ööh... -tehdä..., mutta enpä ole vieläkään oppinut miten -joten kaipaisin noobiena (:ashamed:...:|...:/...) pientä opastusta miten homma hoituu..., niin voin sitten jatkossa tehdä sen ite. -Oletan että pitää klikata... ------------------------------------->
...jotta päästään hoitamaan muokkaustehtävää..., mutta minulla ei jostain syystä näy tuota pikkuruista kuvaa MatoApinan blogisivulla. -Omassa Hulkin blogissani on noita muokkaus painikkeita -ihme sitten täällä ei näy.

Hyvänyön blogaus label...??

Hyvänyön blogaushan kuuluu niihin perus blogauksiimme -eiköstä..., niin eikös sille kuuluisi laittaa oma labeli (Hyvänyön blogaus)...? -Ihme ettei ole jo ajat sitten tullut tämä seikka mieleen. -Mutta miltäs kuulostaa -pistetäänkö label hyvänyön blogauksille...? -Tai kysymys kuuluu pikemminkin... -No -selvitetään tämäkin omassa blogauksessa.

Jo kerran blogattu Simpsonit jakso

Taas kerran jakso joka on jo kertaalleen blogattu. -Tämä jakso blogattiin viimeksi myöskin muuten tiistaina -ja oli tammikuu, 15. päivä 2008. -Näitä -"blogattu jo kerran" -blogauksiahan on alkanut kertyä jo siihen tahtiin että pian näille voisi tehdä jo oman labelin. -Mutta viittiikö nyt kaikkea labeloida mitä blogataan useammin...?? -Yhden tosin tiedän mille hyvin voisikin pistää labelin..., mutta siitä kerron sitten omassa blogauksessaan.