tiistai 11. tammikuuta 2011

Vertailukuvat

 Kuvassa 1 vertailussa koko kasvot. -Huomaa pientä yhtälaisyyttä keltaisen ruudun -ja punaisen ruudun Alfredeissa. -Sinisen ruudun Alfredin ollessa taas kaukana molemmista.

 Kuvassa 2 vertailussa on hiukset. -Taas keltaisen ruudun hiuksista näkee pieniä yhtäläisyyksiä punaisen ruudun hiuksiin. -Sinisessä ruudussa ollen taas kaukana.

 Kuvassa 3 vertailussa ovat silmät ja nenä. -Nyt kyllä punaisen ruudun silmät ovat kaukana keltaisen ruudun silmistä. -Toisin kuin sinisen ruudun silmät ovat hieman lähempänä -jos nyt vain vielä sama suunta katseella. Punaisessa ruudussa kulmakarvat ovat hieman lähempänä keltaisen ruudun kulmakarvoja. -Sinisessä ruudussa taas kaukana. -Nenä punaisessa ruudussa on hyvinkin lähellä keltaisen ruudun nenää -joskin hieman isompi..., mutta muoto kohdallaan. -Sinisen ruudun nenä taas kaukana.

 Kuvassa 4 vertaillaan suita ja punaisen ruudun suu on siinä mielessä kohdallaan -että ainakin hampaiden lukumäärä on sama kuin keltaisen ruudun suussa. -Jokaisessa Alfred E. Neuman kuvassa on tuo sama määrä hampaita näkyvissä. -Sinisessä ruudussa taas ihan liikaa hampaita. -Muuten virne on kyllä oikeanlainen -toisin kuin punaisessa --näyttää hieman ynseältä.

 Kuvassa 5 vertailussa ovat korvat. -Punaisen ruudun korvat ovat selvästi lähempänä keltaisen ruudun korvia kuin sinisen ruudun korvat. -Eli kannattaa piirtää mallista.

Ei kommentteja: