perjantai 21. lokakuuta 2011

The Expendables 2 juttua, Osa 9 -Good news, and the bad news

 Ekana hyvät uutiset leffan suhteen. -Nimittäin ensimmäinen naistähti on kiinnitetty mukaan kaikkien karskien mistähtien joukkoon. -Nimittäin kiinalaiskaunotar Nan Yu jonka edellinen Hollywood raina oli minunkin kokoelmista löytyvä Speed Racer kaahailupätkä. -Yllähän siinä näkyykin kuvankaappaus leffasta missä hän on yhdessä mainion näyttelijän John Goodman kanssa. -Sitten niihin huonoihin uutisiin leffan suhteen.
Kerran jo aikaisemmin näyttelijä listoilta poistunut -ja uudemman kerran sinne palannut näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson on nimittäin taas kerran poistunut näyttelijöistä. -Tämä tosin tapahtui jo pidemmän aikaa sitten..., mutta päätinpä nyt säästää uutisen paremmalle ajankohdalle. -Ja missäs muuallakaan kuin uuden tulokkaan esittelyjen ohessa. -Eikä siinä kaikki huonot uutiset.
 Myös jo kerran poistunut -ja uudelleen palannut näyttelijä Nicolas Cage on hänkin jälleen kerran poistunut tähtikaartista. -Jo nyt on kumma kun tippuillaan -lisätään uudestaan -ja tippuillaan uudestaan. -Sama juttu pätee myös Fast and the Furious tähteen...
...-Vin Dieseliin -joka kolleegoidensa tavoin myöskin on poistunut elokuvan näyttelijä listoilta. -Mikäli nyt kaikki kolme herraa kuitenkin vielä kolmannen kerran tekee vielä paluun listoille -niin sitten voisi jo todeta että -kolmas kerta toden sanoo -että nyt kans pysyvät listoilla. -Odotankin innolla että pääsen kolmannen kerran blogaamaan miesten osallisuudesta elokuvassa.

Ei kommentteja: