sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Typyjoulukalenterin 4. luukku (+ taidekuva :saint:)

Jahas, jahas... Mitäs siellä oikein tapahtuu :P... Hyvinkin taiteellinen 'Luukku 4' sieltä ainakin löytyy :saint:.... Tarviiko tässä muuta ihmetellä :x, ihailla vaan tota luukun taiteellista komeutta =)... Tai no jos nyt...
...avataan se pois edestä, ja - no unohdetaan täysin koko rumuus (luukun rumuus siis :P), Portmanihan on jotain aivan omaa luokkaansa herkullisine perseineen =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!
Eiköhän ihailla sitä vielä kuvankin muodossa :)! Jos semmoista nyt pystyy tekemään :x?!? No kun lumoutui täysin heti alussa, noh, super kauniiseen luukkuun tietenkin :saint:, YEAH *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!

Luukun leffanahan toimi leffaillassa katsottu Your Highness -niminen, noh, raina (ainakin mun makuun)! Luukun kohtaus - itse Portmanieen :P, ja tietenkin Zooey pelasti leffaa paljon =), YEAH *SYDÄN*, mutta, aikamoinen raina se khyllä oli... Jotain hyvää nyt löyty, mutta...


...no eiköhän jätetä leffa(t) omiin arvoihinsa ja keskitytä itse luukkuun - tosiaan, jos sieltä alun luukun ihailusta joskus tänne asti pääsee :x, niin ei muuta kun takaisin vaan :),  joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D! On toi luukku vaan niin komea :saint:, TOD *SYDÄN* (ehkä? Ehkä ei...), OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!

Illan leffa: -Cape Fear

Leffaillan viimeisenä leffana katon Martin Scorcesen ohjaaman uusintafilmatisoinnin vuoden 1962 trilleristä -Cape Fear -jonka pääosissa nähdään mainiot näyttelijät Robert DeNiro ja Nick Nolte. -Leffan sivurooleissa nähdään alkuperäisessä elokuvassa pääosia näytelleet Gregory Peck ja Robert Mitchum.

Nyt ei jaksanut ottaa omaa kuvaa tätä blogausta varten -joten on tyydyttävä tälläkertaa tollaseen googletettuun kuvaan. -Enkä otsikkoonkaan viittinyt laittaa sitä -Leffailta @ MatoApina HQ -kohtaa -sillä tää nyt jää varmaan ainoaksi leffailta blogaukseksi tänään.

Turhaa infoa tuo yllä oleva teksti nivaska..., mutta tulipa ainakin paljon tekstiä tähän blogaukseen. -Tämäkin pätkä aika turha..., mutta samapa tuo. -Ei muuta kuin leffan pariin.

Kukas hoitaa typyjoulukalenterin luukun 4...?

Kukas ottaa nyt hoidettavakseen typyjoulukalenterin luukun 4...? -Ite (minä, Hulk) en nyt kauheen mielelläni blogaisi -sillä olen jo blogaissu kaksi. -Miten on -kumpikas ottaa vastuun...? -Varaankin itteleni huomisen typyn niin ei pääse tuplaluukkuja syntymään.

Joulukalenterin luukku 4 avattu

Joulukalenterin luukku 4 avattu