torstai 22. maaliskuuta 2012

Päivän makee kuva

Sain kuin sainkin ladattua uusimman Angry Birdsin kännykkääni. -Kännykkäni sovellutuksista löytyi kuitenkin -"Play kauppa" -sovellus josta löytyi tuo Android Market -mistä saa ladattua pelit ja muut sellaiset kännykkään. -En vain aluksi älynnyt katsoa sovellusta. -Nyt sitten löytyy  kännykästä kaikki Angry Birdsit -jippii =)...:saint:...:)...!!!111
...
EDIT. Omassa Hulkin blogissani luettavissa lisää Angry Birds aiheista juttua.

Päivän ällöttävä tapahtuma (lopussa pieni -"mutta...")

Tänään ilmestyi uusi Angry Birds Space ja sehän oli sitten heti saatava ladattua omaan kännykkään. -Mutta kun lähdin peliä lataamaan -valitti lataus jotain... -no -ylimmästä kuvastahan sen näkeekin.
Oletan syyksi miksi lataus meni kusahtamaan -on että kännykkäni sovellutuksista oli kadonnut jonnekin Market sovellus -mistä löytää nää kaikki pelit sun muut. -Olin jo puoli hädissäni että enkö saa ladattua uutta Angry Birdsiä..., mutta sitten päästäänkin siihen muttaan mistä mainitsin otsikossa. -Mutta siitä sitten lisää erillisessä blogauksessa.

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Uusin South Park jakso tuli juuri katottua All SP:stä -ja oli kyllä taas kerran ihan mielettömän hauska jakso. -Innolla odotan ensi torstaita ja seuraavaa jaksoa.