perjantai 9. lokakuuta 2015

Perjantain ensi-illat Nro 5

Unfriended

Kyllähän tätäkin voisi harkita nyt kun kerran niitä sarjalippuja on. -Trailerin perusteella ainakin ihan mielenkiintoisen oloinen kauhupätkä ja kyllä kauhua menee noin muutenkin aina mielellään kattomaan ilmankin traileria.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Martian

Ja tässä syy miksi Pan-leffaa ei tänään pysty. -Sillä tänään on tarkoitus mennä katsomaan tätä leffaa teattereihin. -Mutta kyllä sen Pan-leffan kerkiää toistekin.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Pan

No tämä puolestaan TOD kiinnostaa nähdä ja nyt kun tuli hankittua Hulluilta Päiviltä niitä sarjalippuja niin tähänpä voisikin hyvinkin sijoittaa yhden joku kerta. -Tänään ei kuitenkaan pysty sillä on jo eräs toinen leffa tähtäimessä.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Onnelin ja Annelin talvi

Eipä tämäkään kiinnosta juuri paskan vertaa -joten -"ei kiitos" -vaan tällekin ja kohti seuraavaa esiteltävää.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Vierailu

Eipä nyt hirveämmin kiinnosta mikään avaruusdokumentti -joten ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja etiä päin esittelyissä.

Päivän makee(t) kuva(t)

 Kuten omassa Jurassic Stuff blogissani kerkesinkin jo mainostaa tuli tänään ostettua aika h3mmetin makee uusi pyyhe.
 Siinä paketti vielä avaamattomana...
...-ja siinä kaunokainen avattuna ja levitettynä olohuoneen matolle. -Yritin myös ottaa selfietikulla kuvaa itsestäni makaamassa lattialla pyyhkeen vieressä..., mutta se osoittautuikin liian hankalaksi saada täydellinen otos -joten päätin sitten antaa olla ja tyytyä kuvaan pelkästä pyyhkeestä. -Näkeehän ne mittasuhteet tuostakin. -Mutta kyllä tolla sitten kelpaa ensi kesänä mennä rannoille ottamaan aurinkoa tai ottaa mökille mukaan saunapyyhkeeksi.