keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat miespääosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista miespääosan esittäjä ehdokkaista on jo kaksinkertainen Oscarvoittaja Denzel Washington joka on tälläkertaa ehdolla elokuvasta Fences. -Hän vastaa myös elokuvan tuotannosta -joten jos elokuva voittaa myös parhaan elokuvan Oscarin hänelle rysähtäisi peräti kaksi pystiä tänä vuonna tehden hänestä nelinkertaisen Oscarvoittajan. -Toivotaan siis että näin kävisi.
 Toisena ehdokkaana parhaasta miespääosasta taistelee näyttelijä Ryan Gosling joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on Goslingin toinen ehdokkuus. -Ensimmäinen ehdokkuus tuli vuonna 2007 elokuvasta Half Nelson josta ei voittoa. -Parempi onni tänä vuonna.
 Kolmantena ehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Andrew Garfield elokuvasta Hacksaw Ridge. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Neljäntenä ehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Viggo Mortensen elokuvasta Captain Fantastic. -Tämä on Viggon toinen ehdokkuus -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta Eastern Promises mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
Viimeisenä miespääosaehdokkaana esittelyssä on näyttelijä Casey Affleck ehdokkaana elokuvasta Manchester by the Sea. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2008 elokuvasta The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford mistä ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.

Ei kommentteja: