keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Parhaat naispääosaehdokkaat 2017

 Ekana esittelyssä parhaista naispääosaehdokkaista on näyttelijätär Isabelle Hubbert joka on ehdolla elokuvasta Elle. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Toisena esittelyssä on näyttelijätär Ruth Negga joka on ehdolla elokuvasta Loving. -Tämä on hänen ensimmäinen ehdokkuutensa joten onnea Oscarjahtiin.
 Kolmantena esittelyssä on näyttelijätär Natalie Portman joka on ehdolla elokuvasta Jackie. -Hän voitti ekan Oscarinsa vuonna 2011 elokuvasta Black Swan ja tämä kolmas ehdokkuus toisi hänelle nyt sitten hänen toisen pystinsä.
 Neljäntenä esittelyssä on näyttelijätär Emma Stone joka on ehdolla elokuvasta La La Land. -Tämä on hänen toinen ehdokkuutensa -ensimmäistä kertaa hän oli ehdolla vuonna 2015 elokuvasta Birdman josta ei voittoa. -Onnea siis tälle vuodelle.
Viimeinen ehdokas onkin sitten jo kolminkertainen Oscarvoittaja Meryl Streep joka tälläkertaa on ehdolla elokuvasta Florence Foster Jenkins. -Tämän vuotinen voitto tekisi hänestä nelinkertaisen Oscarvoittajan joten toivotaan että niin kävisi.

Ei kommentteja: