sunnuntai 6. marraskuuta 2022

BB; Sofia tippui =(

No tietenkin piti näin käydä; Sofia tippui! 😱😡😖 Tässä linkki uutiseen. No siihen voi olla(?) monta syytä, päällimäisenä ehkä se, että hän itse halusi häätöäänestykseen. Tai ei nyt halunnut, mutta 'halusi' 😁 Hän pelasti ystävänsä joutumasta äänestykseen, laittamalla itsensä hänen (kaverinsa) tilalle. Tyhmä liike, sanon minä! Kuten sanoo varmaan moni muukin... Sinne meni kolkyt donaa (vai paljon voittopotti nyt olikaan, miinus verot tietenkin...), tommoseen typerään ratkaisuun. Leikki jotain sankaria, tai marttyyria, yms paskaa... No toki, pelasti kaverinsa - ihan hyvä liike sinällänsä. Mutta se kostaantu näin!

Yksi myös mikä ehkä vaikutti asiaan, oli hänen tulonsa. Hän nimittäin tienaa aika hyvin, en nyt sano missä töissä - vaikka kaikki katsojat varmaan(?) tietää, ja pikainen googletus antaa myös vastauksen. Tai sitten häntä ei siedetty, en tiedä!? Mutta mä ainakin tykkäsin, voittaja-ainesta on/oli!


Kunnes teki tän typerän peliliikkeen! =( :mad: Noh, onneksi se ei ollut ainoa suosikki, vielä niitä löytyy... Mutta paljon mielummin olis saanut Laura lähteä! Puhumattakaan seinäruususta Sallasta, josta olen jo kirjoitellut, että se voisi lähteä. No, ehkä ens viikolla sitten - kuhan ei mun suosikkia tipu! :| Nabazkin jo lähti, ei hyvä - EI TODellakaan HYVÄ!! :mad:

Ei kommentteja: