perjantai 11. marraskuuta 2022

Päivän juoma (by Tontsa)


No juomia kerty tälle päivälle oikein kunnon pino! Varmaan uusi ennätys... Niin kaikissa, jos katsoo blogausten määrää tiettyyn labeliin sinä päivänä. Juomissa ainakin ennätys, mutta eiköhän tosiaan ihan kaikissa. Hulk pamautti niitä nimittäin kolme (yksi, kaksi & kolme) 😲😲

Hyvin Hulk muisti kuvata, itse kun nimittäin unohdin. Mikä näkyy kuvassa, tyhjät pullot vaan on kotona 😓😁 Tai en khyllä tavallaan unohtanut, koska... No en missään vaiheessa ajatellut että kuvaisin ne. Joskus taisin ne (tietenkin/varmaan eri limut) kuvata.


No mutta nyt ne on juomana :saint: Tai ehkä vaan toi kahvi, tyhjät pullot kun ei oikein ole juotavia... :'( :P :D Niin perus colaa en tällä kertaa ottanut, koska KFC:ssä tuli sitä juotua. Se on khyllä hyvää sekotuksen kannalta, mutta khyllä näistäkin tuli ihan makoisaa. Niin, tosiaan laittaa ne keskenään sekaisin. Matsku tämän taisi keksiä, tai häneltä sen kuulin/tehtiin sen (tai sillon vanhempien) kämpässä. Tuli khyllä hyviä sekotuksia, harmittaa että jotkut niistä on loppunut. Tai että niitä ei enään myydä. Joku hedelmä limu oli tosi hyvä, en nyt muista mikä maku se oli. Mutta takuulla ostan, jos se tulee joskus takaisin! =)

Ei kommentteja: