maanantai 7. marraskuuta 2022

Päivän juoma

No tämä on khyllä yksi parhaista, ellei jopa se paras! 😍 Kiitos sille, että tohon (Kotipizzan hanajuoma) on tullut lisämakuja Pepsin sekaan 😎 Löytyy vanilja, lime, kirsikka & mansikka. Itse olen juonut vaan vaniljaa & limeä, kirsikasta en tykkää - ja mansikka kuulostaa vähän "oudolta" 😖 Pitää khyllä ens kerralla kokeilla sitä, koska alan jo kyllästymään noihin kahdella edellä mainittuun. Sitten löytyy myös perus juomat, en nyt muista tarkalleen mitä. No perus Pepsi ainakin, sitten joko Jaffa tai Fanta, en ole varma. Kai joku sitruunakin löytyi 😊 Pitää ens kerralla katsoa, ja ottaaa kuva valikoimasta!

Khyllä tämä varmaan(?) lisää myyntiä. No tuskin olen ainoa, joka limun takia menee tonne. Toki, on hyvät pizzatkin yksi syy, mutta khyllä toi limu on ehkä se tärkeämpi! Se nyt on ehdoton, että saa juoda niin paljon kun haluaa (johon ison limun voi melkein laskea, ellei sitä jaa kolmen kesken)! Eli kannattaa khyllä panostaa, khyllä ne pikkuasiat on tärkeitä! Ei että juoma olisi pikkuasia, sehän on aika hemmetin iso/tärkeä - ainakin mun mielestä!


Khyllä odotan jo seuraavaa kertaa, kiitos limuvalikoiman (ja että sitä saa juoda niin paljon kun haluaa...)! Kohta ne khyllä huomaa mun "limu-hirmun" =D Tulee porttikielto, ainakin juomiin =X :/ :'( :P :D Tuskinpa niitä kiinnostaa paskan vertaa, vaikka joisin 5 litraa yhdeltä istumalta :saint: B) =D

Ei kommentteja: