keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Päivän kuva

Tämmöiseen kuvaan törmäsin, aika hupaisa 😋😁 Ja perustuu khyllä valitettavasti siihen tosi asiaan - josta olen samaa mieltä, että aika vanha käppyrä toi on Indiana Jonesia näyttelemään 😫 No tietokoneella ne on ilmeisesti häntä nuorentanut, mutta... Eikö joskus ole se aika lopettaa? Onko rahan kaipuu niin suuri asia? Sitä (rahaa) tuskin Harrisonilta puuttuu... Mutta, no kai se on jotain nostalgiaa (tjs...) päästä taas näyttelemään tuttua hahmoa. Eikä Fordi nyt niin vanha ole, mutta... Siltikin!

Hulkki jo blogasi trailerin, ja meinasi viedä päivän kuvan(kin), mutta... No onneksi päätti olla viemättä sitä! Toki, olisin voinut 'extrana' tän julkaista, mutta,,, Joo! 😂


No seuraava osa olisi ehkä jo liikaa... Ellei ne nyt vuoden parin sisään sen saisi tehtyä, mutta 10 vuoden päästä toi kuva olisi jo totuus. Ja kävelykeppi alkaa olemaan rutiinia. Toki, voisihan hän 'uuden' Indyn (eli varmaan lapsensa, näissä - tai viimeisimmässä, elokuvissa) vanhaa isä papparaa näytellä. NiinQ Sean Connery oli Fordin isä. Noh, nähtäväksi jää - mutta pahoin pelkään jo nyt - vaikka traileri näytti ihan vauhdikkaalta. Aika paljon tietokone tehosteita ja stuntteja vaan tuntu olevan, jota... No en ihmettele?!

Ei kommentteja: