sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Päivän (eilinen) leffa + poster + trailer

Joo, tämä tuli jo eilen käytyä katsomassa - mutta venyi sen verran pitkään, että en ehtinyt eilen blogata 😕😓😋😁 Mutta mitä itse leffaan? Noh, aika blaah 'meh bizmo (olipas yhdistelmä 😳😋😂) elokuva 😖 Ei ollut yhtään niin hauska, kun odotin... Ja ihan liikaa oli hahmoja, vähän sekava jopa - vaikka olikin tämmöinen yksinkertainen 'komedia' (no montaa kertaa ei saanut khyllä nauraa...)!

Cocaine Bear (2023)

🌟🌟½

Hulk tästä on jo blogannut muutamaan otteeseen 😇 Nämä ainakin löysin (piti 'manuaalisesti' hakea, toi hakukone ei oikein toimi); ennen ensi-iltaa mietteet, ensi-illan blogaus ja kun Hulk oli nähnyt tämän. Itselläni ei ole samaa intoa/mielenkiintoa tätä leffaa kohtaan - varsinkaan enään kun tämä paljastui pannukakuksi (🌟🌟½ on aika surkea, mutta parempi kun sen alle - eli jotain tässä sentään oli...)! Esim. karhu ei ollut yhtään niin huvittava/sekoileva kun odotin, aika 'meh se tosiaan oli 😕 Mutta eiköhän mennä itse traileriin, joka tuo varmaan vaan huonoja muistoja mieleen (...melkein jättää katsomatta se koko raina, mitä kannattaa itse koko elokuvalle tehdä - vältä tätä...)!

No pitihän se arvata, paska kanavat aukesi kun ton trailerin katsoi... =X :| =/ itQ :'( No joo, khyllä ton nyt ehkä kerran katsoo :) Paitsi jos on 'tylsistynyt', tämä on sen verran 'tylsä' elokuva - että voipi olla että tätä sontaa katsoessa voi joutua lähteä teatterista kesken leffan..?! Eli parempi katsoa TV:stä/lainata kaverilta, itse tätä ei kannata ostaa... Mutta ei kannata sen kaverinkaan, kenenkään ei kannata tätä paskaa katsoa - ainakin jos/kun multa kysytään... Ihan turha elokuva?! :| :|

Ei kommentteja: