keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Päivän ällöttävä kuva/tapahtuma

Mitäs ällöttävää tässä on..?! No viina on aina ällöttävää... 😡😓😋😁 En edes tiedä, miksi ton ostin?! Joku päähänpisto, nyt se on melkein vuoden ollut jääkaapissa 😕 Olisi ehkä pitänyt ostaa mun suosikkia 😇 No salmiakki(viina) juomaa tietenkin 😍😎 Mutta ei sitä(kään) paljoa jaksa juoda, mutta/vaikka on se tätä parempaa... Joskus tekee vaan mieli hörppiä, niin on 'joku tommoinen' hyvä olla... Mutta siinäkin on uutuuden viehätys, alussa kun ton ostin - niin join sitä paljon useammin... Sama salmiakissa - ja lähes kaikessa, se pitää heti juoda/syödä - tai muuten roskis kutsuu... Ainakin mulla!

Mutta itse aiheeseen 😖😓😋😂 Soija(kin, kuten pari muuta jota olen tässä blogannut) piti heittää pois 😰😰 No se oli tainnut jo mennä vanhaksikin... 😕 En tiedä, ostanko uutta(!). Hirveästi ei houkuta, toi kun on aika kallista (mausteeksi), eikä edes tuo hirveästi mitään hyvää makua... No khyllä se pientä potkua tuo, joten... no ehkä sijoitan, jos se joku päivä osuu silmiin - mutta metsästämään en lähde 😡😳😱😭😋😆


Aika paljon siis meni roskiin... =/ Olisi tosiaan joku puoli vuotta pitänyt venyttää tätä, jos ei olisi halunnut minkään menevän hukkaan... Mutta kiva repiä noita pakastimen luukkuja väkisin auki, ties vaikka ne olisi kohta hajonneet..?! =X Ja on nyt parempi fiilis, varsinkin kun ei ole mitään turhaa pakkasessa :) Onnistunut projekti siis =) TOD..!! B)

Ei kommentteja: