lauantai 27. toukokuuta 2023

Ruoka ostosten esittely

No tänään on oikein herkkua luvassa 😍😎 Kuten eilen totesin, niin "yhtä parasta ruokaa mitä kotona voi tehdä =)" - khyllä pitää paikkansa 😇 Sitten lisäsin vielä "tällä on hintaa jo sen verran, että paree olla hyvää..." - joka pitää myös paikkansa. Tämän hinnalla olisi saanut jo ravintolaruuan..?! 😵 En ole vielä tehnyt tietoja toiseen blogiin (editoin sen tähän, kun olen tehnyt...), mutta voinhan mä sen tähän 'kirjallisena' kertoa 😊 Eli 30,32e maksoi..?! 😳😳 No toi onkin 1,324kg painava, ihan tarkoituksella 😈 No aion tätä syödä huomennakin, ainakin toivottavasti... 😖😖 No ei ole kun kaksi syöjää (tästähän riittäisi vaikka kolmelle), joten pitäisi piisata huomisellekin... Yleensä ostan jonku 800g-900g - mutta nyt sain idean, että se/tämä riittäisi kahdelle päivälle 😇

Edit. No nyt on blogaus tehty... 😊 Niin, en muistanut esitellä näitä, eli; Rainbow Lohifilee ja pesty kiinteä peruna 6 kpl. Juomana toimii mainio Pommac.


Muussi kylkeen, ja hyvä juoma - niin khyllä pitäisi - ja, khyllä - kelpaa =) Tässähän menee jo vesi kielelle, mutta pari tuntia pitää vielä odottaa... Ei ton teossa niin kauaa mene, mutta yleensä syön siinä 16-17 aikaan - niin on ainakin nälkä :)

Ei kommentteja: