keskiviikko 8. maaliskuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Katoinpa sitten pitkästä aikaa tämän kyseisen leffan, ja... noh, onhan tämä kieltämättä aika hyvä 😊 Vaikka se jätti-tunneli oli aika älytön, kuka tommoisen (ehtii) rakentaa?! 😖 No toki jos on hyvä syy, niin... mutta, mä en tykännyt siitä 😡😓😋😁

Law Abiding Citizen (2009) [mun arvostelu]

Mutta eiköhän pidemmittä puheitta mennä itse mun arvos... 😂 siis traileriin 😎

Ihan näyttävän näköinen leffa! B) Vielä kun Hollywood teki hyviä leffoja, nyt on khyllä pieni alamäki menossa =/ :'( No supersankari leffat ovat olleet ihan hyviä, mutta... Noh, kuhan viihtyy - ihan katottavia nämä nykyajan leffatkin on, mutta khyllä nää vanhemmat on parempia... Tästäkin vanhemmat, khyllä 90-luvulla tuli aika hemmetin kovia leffoja! =) Niitäkin voisi yrittää arvostella, mutta... No ne on jo nähty sata kertaa, mutta... no khyllä niitä edelleen jaksaa katsoa =)

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

Siinäpä lepää taas läjä leivonta-aineksia... 😊 Mistä niistä mahtaa tulla, jaa-a?! 😇😋😁

No loppui pakastimesta pullat, joten...

...oli leivottava uusia sinne 😎😋😂 Mulla on khyllä vielä aikasemmin tekemääni juustokakkua jäljellä, eli... Ja sitten on vielä karkkia, niin khyllä tässä saa herkutella napansa täyteen 😍😋


Mitä mieltä hammaslääkäri vaan on, niin... No hänhän pääsee tekemään työtänsä, josta saa rahaa - joten... Mutta, no jos tätä rataa jatkan vuosikausia - niin kohta ei khyllä ole hampaita enään ollenkaan, tai ainakin ne on vähintään ihan täynnä täyteainetta. Tai sitten pahempi, eli tekarit (tekohampaat) =X =/ :'( :P :D Noooh, aika kertoo - mutta khyllä sokeria voisi yrittää vähentää... Sitten kun on vielä toi yksi pahe, eli limonaadi - niin... No en mä halua rajoittaa elämää, syön ja juon sitä mitä haluan. Jos keski-iässä (50v.) yrittäisi parantaa... Toki, en mä khyllä sata vuotiaaksi varmaan elä - ainakaan tällä sokerimäärällä, hyvä että edes 80 vuotiaaksi =X =/ :'( Eli, no nyt alan olemaan jo ''keski-ikäinen' - hmmm... (ei ole enään sanottavaa)

Päivän "avustettu" juoma (by Tontsa)

Ainoa syy blogata tämä (erikseen), on - että pääsee esittelemään suppilon käytössä 😍 joop😋 EHEHEHEEEEeeeee 😁 Tästä jo mainitsin "tarkennus" blogauksessa, mutta... No onhan tämä erikseen esiteltävä, kun tämä on niin makee 😎 joop😋 EHEHEHEEEEeeeee 😁

P.S. Niin limu ei kiinnosta ollenkaan, nyt kiinnostaa vaan toi suppilo 😇 joop😋 EHEHEHEEEEeeeee 😁


Olisiko jopa "päivän makee kuva" ainesta..?! Hmmmm... No ei ehkä nyt niin makee ole, mutta... =/ :P :D No mä olen tyytyväinen, varmasti tulee käyttöä =) Kätevä kapine :)

Ruoka ostosten esittely ja päivän ruoka

Tämän jo esittelin 'tarkennus' -blogauksessa, mutta...

No ei esitellä sitä sitten sen tarkemmin 😊😖😕😓😋😁 Tässä se on valmiina, ihan hyvännäköinen setti 😇😋 Hinta vaan aika suolainen (4,65e), mutta... No ei tolla hinnalla saa (pizza)ravintolasta mitään - ehkä jonku alkupalaleivän, tjs shittiä... 😖😓😋😆


Ja tolla leivällä viittasin, että pizzeriasta saisi pyytäessä taikinasta tehdyn 'säälittävän' palleroisen - khyllähän nyt ihan hyviä alkupalaleipiä on olemassa, mutta ne ei taida noin (4,65e) halpoja olla =/ :'( :P :D Esim. valkosipulileivät on erittäin hyviä, mutta ne alkaa jo olemaan siellä kymmenen euron luokassa =X :'( :P :D Noooh, ei nyt keskitytä siihen - eiköhän mennä itse juomaan (vaan yhdestä syystä, selviää seuraavaksi...)!

Pieni tarkennus

Joo, pari tarkennusta mun tämän päivän Prisma ostoksiin 😇😋😁 Ruokana tosiaan toimii "4,65e Findus Dagens Special Ohut jauhelihapihvi maustevoilla (perunapalloja, papuja, kirsikkatomaatteja ja maustevoita) [340g]" tommoinen setti, johon mennään sitten erikseen... Eipä tota nyt olisi tarvinnut tarkentaa, mutta... kerran se tossa lepäsi, niin pieni ohimennen heitto ei ole pahasta 😊 Kait..?! 😖😕 itQ 😓 joopS 😋 EHHEHEHEEEEeeeee 😂

Mutta se mistä voisi mainita, mikä kiinnostaa - niin on toi suppilo "1,95e GastroMax by Orthex Suppilo [ø13cm]", tuli vihdoin hommattua se 😍😎😋😆 Khyllä toi helpottaa - ja helpotti, limun kaatamista juomapulloon, ja kaikkeen 'tiukkaan tilanteeseen' 😇😋😄


Eli nyt on se hommattu, ei muuta kun kovaan käyttöön =) :P :D Mutta eiköhän me mennä itse ruokaan, jonka khyllä jo esittelin :) =/ mutta... Joo! :D

Päivän toinen leffa

Päivän toisena leffana toimii romanttinen komedia - Working Girl - pääosissa Harrison Ford..., Sigourney Weaver ja Melanie Griffith. Enpä ole aikaisemmin nähnyt leffaa joten pitemmittä puheitta leffan pariin. 

Päivän jälkiruoka

Jälkiruokana toimi toinen niistä eilen ostamistani Euro Cake leivoksista.
Nyt oli vuorossa Durian hedelmän makuinen leivos. Durian hedelmä on muuten kuuluisa varsin pistävästä pahasta hajustaan ja kyllä lähti voimakkaasti tästä leivoksestakin. Mutta maku oli hyvä. Harmi kun pakkauksessa oli vain 4 kpl näitä.

Päivän ruoka + leffa

Tulipa pitkästä aikaa postattua Instafaceen movie meal kuva niin voisinkin hyödyntää kyseisen kuvan myös täällä MatoApinassa päivän ruoka + leffa blogauksen kuvana. Nyt ei tietenkään kerry vaan blogauksia kun blogaan ne tällä tavoin samaan..., mutta vaihtelun vuoksi näin. 

Mutta sitten blogsuksen varsinaisen sisällön pariin eli ruokaan ja leffaan. Ruokana toimii eilen ostamiani ankan siivet ja minimaissit ja leffana puolestaan Mel Gibsonin ja Goldie Hawnin tähdittämä toimintakomedia - Bird on a Wire. Sitten vaan leffaa pyörimään. 

Päivän juoma

Tulipa testattua tuota eilen ostamaani kuplajuomaa ja oli kyllä hyvän makuinen limppari 😋👍.
Pullon sisällä oli lasinen kuula joka olisi hankaloittanut juoman kaatokuvan ottamista joten oli otettava tollanen hörppykuva. Juomisen jälkeen otin kuulan talteen ja säästin pullon.

800. blogaus

Ja *poom* - tässä se on - 800. blogaus😎. Ja sitten ei muuta kuin kohti 900. blogausta. Tällähän menolla saadaan ehkä jopa se 1000. blogaus saavutettua ennen kuun vaihdetta. On meillä kyllä uskomaton tahti täytyy sanoa.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Surrogates ja Resident Evil: Afterlife tuttu Boris Kodjoe täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvissa Cliffhanger..., Bats ja Ali nähty Leon täyttää tänään 61-vuotta. Sarjasta The Practice ja elokuvista Dark Water ja Cop Car tuttu Camryn Manheim täyttää tänään 62-vuotta. Sarjasta Dawson's Creek tuttu James Van Der Beek täyttää tänään 46-vuotta. Elokuvista Mary Shelleyn Frankenstein..., Commandments ja In Dreams tuttu Aidan Quinn täyttää tänään 64-vuotta. Sitten vielä elokuvista Tiedän mitä teit viime kesänä ja Scoopy-Doo tuttu Freddie Prinze Jr. täyttää tänään 47-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.