torstai 13. huhtikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Ja lisää Denzeliä - tälläkertaa kivenkova poliisijännäri - Training Day - mistä mies nappasi toisen Oscsrinsa. Tähän loppuun voisin vielä lainata Denzelin parhaan repliikin elokuvasta -"King Kong ain't got shit on me"😎 -ja nyt voi laittaa leffaa pyörimään.

Päivän leffa

Denzel Washington leffoilla jatketaan ja nyt vuorossa 1996 sotadraama - Courage Under Fire. Sitten tuttua fraasia kehiin eli ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Mitäs, kiinnostsisiko tämmönen?

No nyt olis team MatoApinalle leffatapahtuma😎. Nimittäin Alien - kahdeksas matkustaja ja Aliens leffat tulisivat nähtäviksi valkokankaalta - eka leffa 25.4. -ja toinen 26.4. Miltäs kuulostaisi - kiinnostaako🤩...😇...🤗...? Siitä sais MatoApina tarinantynkäsen.

Ylihuomisen ruoan ruoka ostosten esittely

Jeps tosiaan kuten otsikossa lukeekin niin ylihuomisen ruoan ruoka ostokset tässä esittelyssä. Huomenna perjantaina nimittäin menen erään kaverin kanssa leffaan ja sitä ennen - tai leffan jälkeen - menen sitten pizzalle. Mutta ylihuomisen ruoka ostosten esittelyyn. Siinä on ekana Barilla Gnocchi pasta paketti ja sen vieressä Kotimainen kananfilepihvi paketti. Sitten on Kotimainen kirsikkatomaatti rasia ja sen vieressä aikaisemminkin täällä esitelty Castelli Parmigiano Reggiano pussi. Sen vieressä extra juusto Rainbow sinihomejuustomuru pussi. Juomaksi lähti vaihteeksi tollanen terveellinen juoma Värska Vurtsvasser mango-passionmehu + luontainen kivennäisvesi. Sitten on vielä sitruuna ja pippuri Valio ruokakerma. Lauantaina sitten selviää mitä näistä tulee. 

Päivän jälkiruoka + extra juoma

Mäkkäristä otin vielä jälkiruoaksi tollasen Cookies and Creamin.
Ja sehän ei riittänyt joten poikkesin vielä Hakaniemen Espresso Housessa mistä lähti mukaan tollanen suklaapallo.
Ja extra juomana toimii Espresso Housen Melted White Chocolate latte.
Siinä nautin tyytyväisenä juomaa Hakaniemen metrolaiturilla. Kyllä kelpaa😇...🤗...

Päivän ruoka + juoma

Viimeksi tuli syötyä maanantaina sunnuntaisia jämiä😐...😖... -joten nyt päätin sitten mennä Hakaniemen Mäkkäriin herkuttelemaan. Ajattelin kokeilla tollasta Double American Cheese ateriaa.
Ja siinä ateria tarjottimella valmiina syötäväksi. Ja en tyytynyt pelkkään ateriaan vaan otin lisukkeeksi ison Big Share boxin. Ja juomana toimii tietty normi Coca-Cola mistä tuskin tarvii tehdä omaa blogausta. No nyt on sitten kylläinen olo😋...😇...🤗...

Päivän kuva + video

Näitä videoita on enemmänkin missä Arnold on deepfakella upotettu eri elokuviin ja niistä saisi hauskan sarjan päivän videoita..., mutta eri asia jaksaako onkia niitä kaikkia. Tähänkin törmäsin sattumalta ja otin heti talteen koska oli kuitenkin Ghostbusters teemainen. Näitä on oikeesti vaikka mitä mm. Arnold Ace Venturana jne. Ehkä sen vois etsiä niin saataisiin ainakin 2/2. Tai sitten blogata sitä mukaan mitä törmää näihin. Mutta erikseen onkimaan en lähde. 

Tässä joka tapauksessa - Arnold Ghostbusters hahmoina olkaa hyvät. Ai niin ja ~ ARNOLD FOREVER...!!!!!11111

...

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista The Day of the Jackal ja A Bridge Too Far tuttu Edward Fox täyttää tänään 86-vuotta. Elokuvista Bill & Ted's Bogus Journey..., Die Hard 2 ja The Mist tuttu William Sandler täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvista The Mummy ja Mr. Deeds tuttu Erick Avari täyttää tänään 71-vuotta. Elokuvissa Panther..., The Rock ja Ghostbusters: Afterlife nähty Bokeem Woodbine täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Ja sitten vielä elokuvista Blade 2 ja Hellboy tuttu Ron Perlman täyttää tänään 73-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.