sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi oli hyvänmakuista piirakkaa ja sitten otin vielä kahta eri likööriä kyytipojiksi. Ei kait muuta lisättävää. 

Päivän juoma

Tämä tuli ostettua ennen vanhemmille menoa Kampin R-Kioskilta. Siellä sai 1€ tollasia Clean Drink energiajuomia joten olihan sitä sitten yksi otettava.
Ja tottakai oli sitten myös otettava PAKOllinen hörppykuva😁.

Päivän ruoka (by Hulk)

Sunnuntaisaunat jälleen vanhempien luona ja otin alkupalaksi ennen saunaan menoa pari voileipää.
Saunan jälkeen oli sitten tarjolla grillipihvejä ja eri valikoima vihannksia. Aika perussetti siis. Mutta hyvää oli😋.

Päivän jälkiruoka

Tämän olisi hyvin voinut yhdistää edelliseen blogaukseen, kuvakin on niin samanlainen..!? 😵 Se/tämä on itseasiassa pari sekunttia myöhemmin otettu kuva, ruokaan en ole vielä koskenut - ja ohjelma eteni sen pari sekunttia... Tai se alkoi, edellisessä kuvassa oli vielä viimeinen mainos/logo menossa...


No mutta, kertyypä blogauksia :saint: ou yeah..!! B) joopS :P EHEHHEEEEEeeeeee :D Miehen puolikkaat siellä pyörii, ihan hupaisa sarja :) :P

Päivän ruoka

Siinäpä se seisoo, eilisen jämiä...


Syön varmaan vielä huomenna(kin) samaa, sen verta jäi yli... :) En nyt tiedä, mitä muuta tähän lisätä - eiköhän mennä jälkiruokaa kohti :saint:

25. helmik. 2019 päivän luontokuva(t)

Jees - nämä ovat tosiaan vanhat kuvat vuodelta 2019..., mutta blogataan nyt kerran tuli kuvia selatessa vastaan. 
Sain ikuistettua haukan aterioimassa pyydystämäänsä sepelkyyhkyä.
Ja ihmeen monta otosta sain otettua haukan herpaantumatta.
Haukka lähti lentoon vasta sitten kun kohdalle sattui useampi ihminen.
Tämä on toinen kertani kun näin haukan lähietäisyydeltä syömässä saalistaan. Ekalla kerralla tosin vain vilaukselta kun haukka lähti samantien lentoon kun tulin paikalle. 

Näetkö tuhmia?

Siinä on ihan harmittoman näköinen kaverikuva..., mutta jos katsoo tarkemmin se ei ehkä olekaan niin harmiton. Varsinkin jos on likainen mieli. 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Sarjasta Fear the Walking Dead ja elokuvasta Predator 2..., Pahan oma ja Once Upon A Time In Mexico tuttu Ruben Blades täyttää tänään 75-vuotta. Elokuvista X-Men: Apocalypse ja Dark Phoenix tuttu Alexandra Shipp täyttää tänään 32-vuotta. Elokuvista The Goonies..., Stand By Me ja The Lost Boys tuttu Corey Feldman täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Anchorman: The Legend of Ron Burgundy..., Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ja The Land of the Lost tuttu Will Ferrell täyttää tänään 56-vuotta. Sitten vielä Gremlins elokuvista tuttu Phoebe Cates täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎈🎂🥳 ja Happy Birthday 🎁🎈🎂🥳 kaikille päivänsankareille.