tiistai 24. heinäkuuta 2007

Hyvää yötä ja MO!


Conan siis enää katotaan sit mennään nukkumaan. -Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet. Nyt ei sit muuta kuin kuin hyvää yötä ja MO!

Simpsonien isukkihan se

Miten nyt pääsi unohtumaan, että Matt Groening on Simpsonien luoja. Mies, joka toi meille myös scifianimaatio Futuraman. Miten nyt leffafriikkinä en tiedostanut sitä? Aika noloa minulta, joka osaan nimetä esim. The Lost World: Jurassic Parkin kameramiehen -Janusz Kaminski, mutta ei Simpsonien isähahmoa.

Takatukkakuvat saa nyt odottaa huomiseen


Joop. Sisko ei ole vieläkään ilmestynyt kaveriltaan ja tuskin jaksaa tullessaan säädellä skannereitaan, eli huomenna sit lupaan, että tulee takatukkakuvia. -Vois sit ehkä kans muokata jonku "ählämit kuolaamassa meitsin perään" -kuvan :D, tai jotain.
...

Huomen sit <3.

Tiistain typy!


Vanhassa blogissa ei taas ole mitään erikoista nähtävää :/, joten hyvä että ette enää siellä mätäne :D. Paitsi ihailemassa sitä että tällä kertaa naamaa on Tontsan ehdotuksen mukaan suurennettu :)... mutta ei sekään ole syy eikä mikään olla katselematta täällä olevaa koko kuvaa ja typyn isoja ;);) (<--wink wink :D) jotka saavat jonkun muunkin kuin typyn naamakuvan kasvamaan ;)... =)... :D!

Skanneri nyt vaan toimimaan, niin sit khyl... -Joop


Takatukkakuvien pistämisessä kestää nyt vielä tovin, mutta eiköhän vielä tämän päivän aikana ala ilmaantua. Sisko vaan nyt on jossain kaverillaan ja en nyt viitti mennä ronklaamaan sen skanneria. -Tai menin jo, mutta se valitti vaan jotain "your scanner has no connection", tai jotain vastaavaa, enkä nyt oikein tiennyt mitä tehdä :ashamed:...:/ <--(iso mies, eikä osaa)<--(no ei kaikkea edes välttämättä tartte). -No joop, mutta odotellaanpa nyt sitten siskoa. Sen kone, se saa säädellä.

Pitäisi kuulemma rauhoittua


Tai sitten ei, kuten Mindhead itsekin toteaa. -"MatoApina rauhoitu... -Tai älä". -Joop. Vois kyllä noudattaa tota ekaa komentoa ja kuitenkin vähän rauhoittua. -Juttu menee välillä vähän yli. -Joop.

Nyt on parempi

Noniin. -Enköhän esittänyt jo kantani tarpeeksi selvästi. Juu, on ällö muskelikakara, mutta pitääkö tehdä kaksi erillistä blogausta sen haukkumiseen. Ois riittäny mainiosti toi yks blogaus ja olisit voinut liittää tän oheisen kuvan siihen, mutta eih.
...

Kenelle oikein saarnaan :o. -Vai onko se omatunto, joka on palannut :/...:D.

Päivän EXtra pilakuva + illan 4-D dokkari


Joo. Tänään tulee 4-D dokkari maailman vahvimmasta pojasta. -Joku #&%£$!* 11-vuotias Arnold wannabe :x...:D. -Tsiis. Tohon ei voi muuta kuin |O -*PUKE*... -Joop. Alhaalla vielä... Joop.
...

(World's Strongest Boy, The)

Richard Sandrak on maailman vahvin poika. Vain 11-vuotiaana hän kykenee nostamaan kolme kertaa oman painonsa. Hän voi punnertaa 50 kertaa ilman ensimmäistäkään hikikarpaloa ja on esiintynyt useissa kehonrakennuskilpailuissa. Tässä ainutlaatuisessa haastattelussa tutustutaan ukrainalaiseen Richardiin ja hänen perheeseensä; poikaan, joka hämmästytti kehonrakennusyleisönsä 7-vuotiaana käsittämättömällä voimallaan ja joka on nyt valloittamassa Hollywoodia. Ohjelmassa tarkastellaan, kuinka Richard on saavuttanut ihmeellisen ruumiinrakenteensa ja kuinka hän ylläpitää kuntoaan mm. raakojen vihannesten dieetillään ja nukkumalla yönsä kovalla lattialla. Richard harjoittelee neljä tuntia joka ikinen päivä eikä hänen päättäväisyydellään ole rajoja. Yrittäjä, kehonrakentaja, näyttelijä, koululainen - kuinka 11-vuotias selviää näistä vaatimuksista? Dokumenttia on kuvattu maailman vahvimman pojan Richardin kotona, koulussa ja "työssä".

Päivän pilakuva


Ilmiselvä Harvey "Two Face" Dent Batmanistä/ta. -Olikos tuo uusi lisä pitkään käyttäjänimeeni? -Jaak... Hul... Raph... John Belush... Timbal... Harvey "Two Face" Dent (:D). -Ehkä kuitenkin tyydyn olemaan pelkkä Raphael -ja paikoin Hulk, mikäli ei aina jaksa käyttää Raphaelia.

Onhan musta ne yhet muokatut kuvat


Niin siis, noistahan kuvista saa jotenkin tolkkua, miltä näytin takatukan kaa. -Pistetäänpäs alas vielä omina linkkeinä.
...

-Neil Young (:D) Hulk

-Joaquin Phoenix (:D) Hulk

-Snoop Dog (:D) Hulk

...

Mut kyllähän mä voin viel skannata erikseenkin.

Takatukkakuvia tulossa, kunhan...


Takatukkakuvia tosiaan tulossa, kunhan jaksan etsiä ja skannata. -Taino, etsimisessä ei mene kauaan, mutta skanaamisessa voi mennä aikansa, riippuu onko siskon skanneri edes kytkettynä. Sisko tahtoo aina pitää sitä poissa toiminnasta. Aina kun olen yrittänyt skannata jotain, tietsikka valittaa jotain "skanneri ei ole liitettynä" tai jotain, enkä ite ole oikein viittiny mennä kopeloimaan johtoja tai mitään.