perjantai 1. helmikuuta 2008

NYC lennot on varattu B), FUCK YEAH =)!

No tässäpä syy miksi Tontsan leikkimielinen "Mitäs jos aikaistettais lähtöä?" ehdotus ei käy :D, nimittäin siksi että lennot on jo varattu =), kuten kuvasta näkyy B)! Eli molempiin suuntiin Finnairin suoralla lennolla :), joka oli halvin jäljellä olevista vaihtoehdoista. Meno sunnuntaina 13.7. ja paluu sunnuntaina 20.7. lennon ollessa perillä maanantaina 21.7. Suomen aikaa. Eli MatoApinalaiset varatkaa se väli kalenteriin B), ja muut Tilttiläset ampukaa ittenne kun meidän blogi hiljenee sillon viikoksi :'(, EHEHEHEHEHEEE :D! No saatetaan me sieltä jossain välissä päästä blogaamaankin :P.

No mutta saadaksemme Kilroyn opiskelija ja nuorten alennushinnat, pitää hankkia IYTC tai ISIC-kortit, eli kansainväliset nuorten tai opiskelijoiden kortit. No onneksi ne saa kätevästi Kilroyn kautta samassa paketissa kuin lennotkin :). Tontsalle ainoa vaihtoehto on IYTC kortti, joka maksaa 15€, mutta mulle ja Hulkille kannattaa ottaa toi ISIC opiskelijakortti, koska se on vähän halvempi (12€) ja sillä varmaan saa usemmasta paikasta jotain etuja.

Kortit hoituu muuten automaattisesti (tulee mulle postissa lentolippujen kera), paitsi että siihen tarvii skannata tai valokuvata oma opiskelijkorttinsa (tai opiskelutodistuksensa) ja lähettää se postitse Kilroyhin. Eli Hulk skannaisitko/valokuvaisitko opiskelijakorttisi (niin että teksti on selvästi luettavissa), ja lähettäisit sen mulle (Matskulle) esim. sähköpostilla tai yksärillä ImageShack linkki, jonka voi sitten poistaa, jotta lähetän sen ja omani Kilroylle :). Mun sähköposti on etunimi.sukunimi @ hotmail.com tai etunimi.sukunimi @ edu.stadia.fi .

Ei kommentteja: