perjantai 20. marraskuuta 2009

Päivän video sekä makee ja ällöttävä kuva!



Tossa pari päivää sitten faija ehdotti että mentäisiin koko perhe viikonloppuna kattomaan yllä päivän videossa nähtävää Walking with Dinosaurs -spektaakkelia Hartwall Areenalle, joten tuumin että mikäs siinä kun vanhemmat maksaa =)... :D! Aika loistava ajotus faijalla, sillä olin just päivää aiemmin kattonu koko Jurassic Park -trilogian :p.

Erityisesti päivän makeessa kuvassa olevan tyrannosaurus rexin (ja sen poikasen :p) esiintymistä odotan innolla =)! Ei noi kyllä Jurassic Parkin -tehosteille tuu pärjäämään :/, mutta eiköhän kiertäväksi live-esitykseksi edessä oo huikea elämys =)!

Mutta on tolla huonot puolensakin, jotka on ympyröity yllä päivän ällöttävässä kuvassa. Ensimmäisenä tietenkin törkee hinta :x (parhaista paikoista ois joutunu maksaa viel kympin lisää :x), joka tosin ei pahemmin haittaa ku ei ite joudu maksamaan :D... :p, ja toisena se ettei siellä muka saa kuvata paskaakaan |O! Tosin kaikki netissä olevat videot ja kuvat todistaa ettei jengi välitä tosta kiellosta kärpäsen paskan vertaa B), joten tuskin välitän mäkään :D!

1 kommentti:

Shiraz kirjoitti...

Ei mahtais olla ylimäärästä lippuu mulle :).. :/, yhyyyy :'(, joopS :p, EHHEEEEEeeeeee :D!