maanantai 22. marraskuuta 2010

Päivän ällöttävä tapahtuma

No jopas :o...:/... -Ihan täällä lähellä missä asustelen tapahtui tänään klo 15:15 aikoihin tollanen ikävä onnettomuus. -Tien ylittävä jalankulkusilta oli ison kuorma-auton törmäyksen*) johdosta romahtanut ja kuorma-auton kuljettaja kuoli tapaturmassa.

Nyt tyydyn Iltiksen sivuilta poimittuihin kuviin..., mutta jos onnettomuuspaikalla vielä huomenissa on selviä jälkiä onnettomuudesta voisi ottaa kameran varmuuden vuoksi mukaan ja ottaa omat kuvat.

Siinä näkyy silta vielä ehjänä Google maps sivuilta löydetyssä kuvassa. -Ton alta on useasti kävelty ja menty bussilla. -Onneksi ei nyt tullut mentyä sen alta.

EDIT. Tämä onkin pelkkä päivän ällöttävä tapahtuma. -Ällöttävät kuvat samasta aiheesta tulee erikseen. -Tulipa sittenkin näet käytyä paikanpäällä.

DOUBLE EDIT. -Pieni korjaus onnettomuuden tapahtumakulkuun*). Se olikin nosturi joka törmäsi siltaan ja sen kuljettaja on ihan elävienkirjoissa. -Se kuorma-auto jonka kuljettaja kuoli -oli muuten pakettiauto eikä kuorma-auto. -Ja se oli tulossa vastakkaisesta suunnasta mistä tämä nosturi tuli.

Ei kommentteja: