lauantai 10. joulukuuta 2022

Hulkilla tippuu pizzaa paidan päälle - ällöttävä?

Hulk tämän jo blogasi, mutta kerran olin tämän jo listaan laittanut, niin... Ei mulla khyllä paljoa lisättäää ole, harmin paikka että paidalle meni 😞 Mutta, onneksi pesukone on keksitty - khyllä ton pitäisi pois lähteä 😊


Mutta semmoista, tämä taisi nyt olla tässä... Tuskin nyt kotimatkalta mitään blogaan, mutta... Ikinä ei tiedä, jos vaikka bussi rysähtää jotain *PIIP* päin?! =X =/ :'( :P :D

Tämän blogauksen myötä ohitettiin 2012 (1012.)

Pääsi taas käyttämään kuvanmuokkaus taitoja 😇 Nyt kun ohitettiin tuhat (1000) blogausta, niin oli vähän tarkoitus rauhoittua - ainakin näitten 'turhien' blogausten kanssa 😫 Mutta, no on tämä 'hyödyllisempi' kuin joku väliviiva, yms... Ja blogausten kalastelu sillä, että kohta ollaan lähellä jotain lukua. Tämä on selvä, eli ohitettiin blogausten määrällä joku tietty vuosi. Ihan kivat lukemat, niin 1013. blogausta 😎 Varsinkin kun oltiin tauolla, tai 'tauolla', sen jälkeen on tahti ollut kova!


Seuraava olisikin vuosi 2011, jolloin tehtiin 1481. blogausta! Se voi olla khyllä työn ja tuskan takana, mutta ei se mahdoton ole. Varsinkin jos on tämmöinen tahti, tämäkin on tälle päivälle blogaus nro. 35! Aika hemmetin kova lukema, khyl... =)

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi avasin yhden ostamistsni suklaalevyistä ja se oli Fazer Mint Lentils - ihan hyvää oli. Nyt takas leffan pariin.

Päivän leffa


Eilen tuli ostettua tämä Elvis leffa mitä en koskaan saanut aikaiseksi mennä katsomaan teattereihin joten se olikin oiva valinta illan leffaksi.

Päivän extra EXTRA juoma

Perus Coca-Colahan se. Nyt unohtui ottaa juoman kaato kuva..., mutta eiköhän niitä ole jo ihan tarpeeksi.

Sitten pizzan tekoon (päivän ruoka + ällöttävä kuva)

Tiskaamisen jälkeen päästiin sitten tekemään pizzaa ja siinä kaulitsen juuri omaa pizzapohjaa.
Ja siinä valmis pizza - pepperoni sellainen. Kyllä näyttää hyvältä.
Mainitsin otsikossa päivän ällöttävän kuvan ja sehän on tämä viimeinen kuva. Onnistuin sitten tiputtamaan pizzapalasen suoraan paidalle. No - ei muuta kuin pyykkin paita.

Pizza on valmista, ja PS5 juomapullo täynnä

Siinäpä se seisoo - valmis pizza, khyl kelpas... 😊 Nälkä oli jo aikamoinen, olihan edessä jo ollut Keskustassa pyöriminen, ja sitten blogaaminen (joka ei ollut raskasta, mutta vei aikaa...)! Tämä oli vähän niinQ iltapala, ruuan sijasta. Tai sitten niinQ molemmat (ruoka & iltapala) yhdessä 😈😋😁 Mutta oli hyvää...


...ja juoma pysy kylmänä, kiitos ton mun uuden juomapullon :) Ihan kiva päivä oli, ihan niinQ se tähän muka päättyi (...vaikka melkein päättykin, yksi blogaus tulee ainakin multa vähän myöhemmin...)! Eipä tässä ollut kun blogaaminen jäljellä, leffan pyöriessä taustalla - ja sitten kotimatka.

Pizzan tekoa

Joo, siinä sitä mun eilen tekemää taikinaa väännetään - tai siis kaulitaan 😁 Kuten sanoin, oli khyllä hemmetin hyvää 😋

Siinä alkaa jo muotoutua, niin täytteet - pohja on jo valmiiksi kaulittu. Khyllä näyttää herkulliselta 😋

Siinä menee viimeinen täyte, eli juusto - khyllä se kuuluu päälle, sanoin kuka mitä tahansa!? 😈😋😁


On pizza khyl hyvää... =) Ollaan kunnon turtleseita :saint: joopS :P EHEHHEHEeeeeee :D

"Rääppiäisten päinvastoin" selitys

No eipä nämä tavallaan ole rääppiäiset, edes 'päinvastoin' - kuten eilen blogasin. Sitä vaan meinasin, että pizzaa on molempina päivinä. Eilen oli huonompaa, tänään parempaa... Siitä toi 'päinvastoin' 😫😋😁 Mutta jos ois samaa taikinaa käyttänyt molempina päivinä, niin sitten se olisi osunut paremmin kohdalleen. Mutta, ei se niin tarkkaa ole - vähän epäselvä ei vaan myöskään mitään kivaa ole. Mutta...


..sillein =D Tosiaan eilen tein jo taikinan, kuten neuvottiin. Niin että antaa jääkaapissa olla päivän, niin ja että käyttää hyviä jauhoja. No molemmat toteutu, mutta entä maku? No, olihan se hemmetin hyvää - paljon parempaa kun ne valmispohjat. Niihin en khyllä enään koske! :mad: Laatu on aina laatua =)

Päivän "Elvis - poseerauksen kera" leffa

Leffana tosiaan toimi Elvis (2022) -niminen leffa. Minä olen tämän jo teattereissa nähnyt, jonka takia tämän vähän halusin nähdäkin! Niin että miksi? 😳 No tiesin, että tänään on paljon blogattavaa - niin suunnittelin, että blogaan kesken leffan. Niin heti syömisen jälkeen. Ja sehän toteutui, tässä mä blogaan kun leffa pyörii taustalla. Jos olisi semmoinen leffan valinnut mitä ei ole nähnyt ja se kiinnostaa, niin eipä blogaamisesta tulisi mitään. Tai ehkä toisinpäin, leffan katsomisesta ei olisi tullut mitään. Mutta nyt kun olen nähnyt ton, niin voin vaan keskittyä blogaamiseen - hyvä musa (sillon kun sitä on) taustalla.


Eli ihan hyvin järkeilty leffavalinta :) Ainakin jos/kun multa kysytään B) JoopS :P EEHEHEEEeeeeee :D

Minä Hulkin dinosaurusten kanssa :D

 

Olihan se otettava tämmöinen poseerauskuva, sen verta paljon Hulkilta löytyy dinosauruksia 😍😁


Joo, ei muuta... Tämmönen poseeraus vaan =).. :P :D

Minä Hulkin sohvalla läppärin kanssa

Joo minä siinä läppärin kera, Hulkin sohvalla. Ihan mukava blogauspaikka. Aluksi olin toisinpäin, niin hiirtä oli vähän vaikea käyttää (kun olen oikeakätinen) - mutta sitten keksin mennä toisinpäin, niin johan lähti pelittämään 😇

P.S. Niin paljain jaloin olin. No kengistä tuli lunta sisään (kun tultiin ulkoota sisälle, tietenkin 😋😁), en tykkää märistä sukista, nääs... 😫😓😋😆


Tuleeko tästä mun uus 'blogaus paikka'...? Hmmm :P JoopS :P EHEHHEEHEeeeee :D

Minä kaatamassa cocista

Joo, siinähän se kaatuu mun hiAnoon PS5 juomapulloon. Huomasin muuten - mitä vähän veikkasinkin, että toi pitää juoman paremmin kylmänä kun juomalasi. Sama toimii varmaan toisinpäinkin, eli pitää myös kuumana. Mun mielestä sitä ei lukenut missään, mutta sisusta näytti ihan termarilta, joten... No oikeassa olin, hyvin pitää kylmänä!


Eli tämän käyttöä voisi kotona jopa harkita :) Täyttö vaan on... sanonko mitä?! =X :| =/ :'( :P :D Ja kotona on jääpaloja, joten... Mutta hyvä juomapullo, taatusti tulee käyttöä jatkossa(kin) =)
 

Tarinan 'tynkäinen' jatkuu

Tän 'tynkäisen' alunhan mä blogasin jo - ja sen että se tulee jatkumaan, ja... No tässä se jatko on, ihan kivasti kuvia 😇 Tämän, tai tämmöisten blogausten ansiosta päästiin siihen mahtavaan tuhanteen! 😎 Ja samalla menee rikki eniten blogauksia päivässä, joka oli tätä ennen 24. blogausta (ainakin sen jälkeen kun 'tauolta' palattiin...)! Nyt on nimittäin jo 22. blogausta tänään, ja luku tulee nousemaan huomattavasti - yli kolmekymmentä (30) ei ole liioittelua 😊


Kova tahti, khyl... =) Jos tästä maksettaisiin rahaa, niin... B) Miksei muuten makseta? Hmmmm... =D

1000. BLOGAUS...!!!!!111111

Nyt se on tavoitettu - 1000. BLOGAUS😎...🤩...🤗... Monta turhakeblogausta siihen vaadittiin..., mutta nyt kun se on saavutettu niin nyt voi blogausten taso normalisoitua. Mutta on tämä kerrassaan TOD LOiSTavaa että saavutettiin kuin saavutettiinkin se 1000. blogaus vaikka epäilyksiä oli. Tähän ei voi muuta todeta kuin Ou FUCK YEAH...!!!!1111

Tiskausta, Hulk vihaa tiskausta

Ennen pizzan tekoa piti tiskata muutamat astiat pois alta.
Ja mähän en tykkää tiskaamisesta yhtään. HULK VIHAA TISKAUSTA😤...😡...🤬...

Ruoka ostosten esittely

Sitten suunnattiinkin kauppaan mistä lähti pizzatarvikkeet: -omassa ostoskorissa näkyy ekana Barilla Basillico kastike..., sen alla Rainbow tonnikalaa ja sen alla Valio pizza juustoraaste. Ja ruokajuomaksi tietty perus Coca-Cola.
Sitten tarvittiin vielä yksittäinen sipuli mikä myös tulee pizzan päälle. Piti valita ottaakko iso vai pieni sipuli ja päädyttiin keskikoiseen mistä nyt sitten ei ole kuvaa.
Kotimatkalla poikettiin vielä Herttoniemen R-kioskilla mistä lähti 3 klp Fazer suklaalevyjä.
Siinä vielä lähikuva mistä saa paremman käsityksen mitä kaikkia makuja lähti mukaan. 

Pepsiä ja poseerausta (extra juoma)

Rautatientorilla oli joku Pepsi tapahtuma missä oli asetettu tollanen kuula minkä sisään sai mennä valokuvattavaksi tekolumen keskelle. Siinä poseerataan Tontsan kaa kahdestaan.
Sitten vielä poseerasin itekseni. Paljon käytetty sana tuo -"poseeraus" 🤔...😁...
Ja hieman lisää poseerailua tälläkertaa tollasen Pepsi Max reen kyydissä. 
Ja sitten siemailemaan ilmaista Pepsiä. Tyylikäs musta tölkki - melkein päivän makee kuva ainesta..., mutta tosiaan melkein.

Kunnon paparazzi salakuva

Saavuttuani Rautatientorin Kompassille missä Tontsa jo odotteli niin nappasinpa Tontsasta kuvan ylätasanteelta. Aika epätarkka kun kännykameran zoomi ei ole niin hyvä..., mutta kyllä siitä tunnistaa jotenkuten.

Erikoiskahvit Kampin R-kioskilta (päivän juoma)

Oletin että treffataan Tontsan kaa Kampissa..., mutta tapaamispaikka olikin Rautatientorin Kompassilla. Mutta kerran olin Kampissa niin otinpa sitten R-kioskilta mukaan erikoiskahvit mitä ei enää muista Helsingin R-kioskeista saa. Sitten kävellen kohti Rautatientoria.

Tarinan "tynkäistä" tulossa (Hulkin kuvat)

Joo - tässä on vasta osa kuvista millä aloittelen oman tarinantynkäisen..., mutta lisää kuvia TOD tulossa myös mun (Hulk) kameralla otettuna. Mutta joops - aloittelen tosiaan noista👆.

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään oli tullut muutama Rauli Badding teemainen pilakuva joten muokkasinpa sitten oman ja sain tollasen aikaiseksi. Aika onnistunut muokkaus vaikka itse sanon 😎...🤗...

Tontsa ilkeillä teillä; polttaa tupakkaa

No on tämäkin blogaus... 😵 Mutta mitä tahansa, että blogauksia kertyy 😍😎😋😁 Ja nyt minusta löytyy kuva tupakoimassa, ihanQ niitä ei jo olisi... No itseasiassa ei kovin montaa ole, joten...

Khyllä tämä kelpaa tupakan poltto 'kokoelmaan' 😈😋😁


Olen jo tainnut sanoa, että voisin lopettaa tämän pahan tavan sormen napautuksella!? :| Mutta, en näe pahana että silloin tällöin - toki, lääkäri voisi olla eri mieltä!? :thinking: No, kaikki tekee mitä tahtoo - kuhan ei mitään ylipahaa, joksika tätä en laske. Niin ja ettei tee muille pahaa - toki, tämän savu voi mennä jonku toisen päälle, mutta... Ei nyt liiaksi pureuduta tähän, olen valintani tehnyt - ja pysyn siinä! Joskus saatan khyllä lopettaa tämän, mutta se on sitten (...joskus...)!

Ruokakaupassa 'pelleilyä'

No ei tämä khyllä varsinaisesti mitään pelleilyä ole, mutta... Joo! 😁 Mun lempparia, eli Coca-Colaahan me tässä ostetaan 😍


Sitten on/oli sipulin valinta 😋 Ihan hupaisa kuva tuli! 😂 Kumpaan sitten päädyttiin? No ei kumpaisenkaan, vaan otettiin about noitten välistä.
Siinäpä on mun pelleily ostokset 😊 Vähän ehkä näyttää köyhältä, mutta... Ostettiin puoliksi, Hulk osti toisen puolen. Hän blogaa siitä sitten erikseen. Yhteensä niistä tulee, no ihan kelpo ruoka 😋 Mikä ruoka on kyseessä, niin...


...se selviää aikanaan :saint:, pitää vaan odottaa =/ :'( :P :D

Minä Pepsi ree'essä

No otsikko tais mennä päin... sanonko mitä?! 😈😋😁 Tai toi "reki" -osa; "ree'essä" ei kuulosta khyllä oikealta... No oli miten oli, eiköhän keskitytä itse blogaukseen/kuvaan...


Ei siitä khyllä paljoa ole sanottavaa - ihan hiAno reki, vois tommosen kotiin ottaa B) Jos vaan mahtuis?! =X =/ :'( :P :D

Jack Shiraz Pepsi 'kuplassa'

Blogasinkin jo tämän kuvan - pitkästä aikaa, Jack Shiraz blogiin 😇 Mutta nyt se on myös täällä, ihan hiAno kuva khyllä, kieltämättä... 😍

Siinä on 'Jack yksin kuplassaan...' 😎😋😁

Siinä olen taas minä, khyllä on profiilikuva ainesta - EHDOTTOMASTI!! 😎


Ja nyt takaisin kuplaan... Ei, kun... =D

Tontsa ostamassa karkkia :saint:

No tää on aika perus - niin karkkia ostamassa 😋 Irtokarkit vaan ei ole niin perus, koska ne maksaa maltaita (jos haluaa kunnon valikoiman, eikä mitään alepan 10 eri karkkia...)! Vaikka luulisi, että näitä ostaisi eniten - ite kun saa valita hyvät karkit. Mutta ei, khyllä mä niistä valmis-pusseista tykkään...

Ja jos näitä ostaisi kokoajan, niin näihinhän kyllästyisi. Eikä oikein viitsi vaan paria lajia ostaa, jos kerran menee kunnon ostoksille. Valmiit pussit on siitä hyviä, että niissä on vaan mitä niissä on (yleensä vaan samoja, mutta on niitä mix pussejakin...)! Niitä sitten vuorotellen ostelen - irtokarkit on sitten vähän luxusta, jota ostaa harvemmin.


Mutta nyt on hyvät mässyt, siis... Entä ruokapuoli, mitä mahtaa olla?

Coc... :D Pepsi rekka rautatientorilla

No heti alkuunhan on mainittava - kuten otsikossa jo meinasin, että tämähän on vaan 'halpa' kopio Coca-Cola rekasta. Sehän nimittäin juuri oli tuolla (täysin samassa paikassa), josta blogasinkin (rekka sivusta 1/2, rekka sivusta 2/2 ja aika paljon ihmisiä/jonoa oli?!) 😇

Siinä mielessä 'halpa' kopio, koska... No itse en ainakaan saanut mitään mainosta tästä - ja, no näkeehän sen kuvista; jengiä ei ole melkein yhtään 😖 Ja rekka on paljon tylsempi (meinasin myös sanoa että pienempi, mutta onhan toi aika iso/pitkä...), ei edes huvittanut mennä kuvaamaan sitä läheltä.

Mutta se tärkein toimi, eli... No sai ilmaista juotavaa 😍 Ja mikäs sen parempaa 😎


Eli ihan onnistunut tapahtuma, ainakin mulle - ei tarvinnut jonottaa ja sai juomia. En sitten tiedä oliko tämä Pepsille hyvä, ihmisiä kun ei tosiaan ollut nimeksikään... Mutta khyllä/eiköhän niitä (ihmisiä) tullut ja mennyt pitkin päivää ties kuinka paljon, joten... Mutta cocikseen verrattuna taas, niin...

Tarinan 'tynkäistä' tulossa - eikä...

Tarinan tynkäistä on tosiaan taas tulossa 😇 Eikä - kuten otsikossa viittasin, tossa ole edes kaikki kuvat 😱😳😎😋😁 Toihan on vaan alkusoitto, lisää on tulossa runsin mitoin 😊 Tai no joo, khyllä tossa saattaa puolet kuvista olla, ellei ylikin... En tiedä, en tiedä monta kuvaa vielä otetaan. Mutta se on varmaa, että niitä otetaan - siitä ei ole epäselvyyttä...


Eli kohti 'tarinan' tynkäistä vaan :saint: B) :P :D...

Päivän video

Pitkästä aikaa multa(kin) päivän videota 😇 Törmäsin nimittäin tämmöiseen ihan hupaisaan Trumpista musavideoita tekevään tähteen kun Maestro Ziikos. 😎 Ihan hyvää settiä, khyl TOD!! Tämä ei nyt ole sen suosituin video, mutta... Tämän videon näin ekana, joten onhan se originaali ekana blogattava 😊 Ei kait muuta, kun itse videon kimppuun...

Voipi olla, että blogaan herralta myös enemmän videoita - katsoo miten jaksaa (blogailla, kun on muutakin...)! Mutta hupaisia videoita on tolla - ja ihan tarttuvia 'covereita', taitaa vaan aika paljon aikaa mennä noiden tekemiseen?! =X Ei mitään ihan helppoa hommaa, ellei toi ole joku ihan pro - joka tekee noi kädenkäänteessä B) Mutta kantsii kattoa/kuunnella :)

Joulukalenteri luukku 10.

Varjelus on

notkeaa

sorttia, se

pysyy matkassa

nopeimmissakin

käänteissä.