tiistai 31. tammikuuta 2023

Ruoka ostosten esittely

Osan jo esittelin eilen (yksi ja kaksi), tai siis... Niin taikinan, joka näkyy kuvassa. Se on nyt yön yli muhinut, pitäisi siis olla ihan hyvää 😊😋 Mutta en khyllä tiedä mitä eroa tossa pitäisi olla, siihen että - ton tekisi juuri ennen paistoa 😵 Pitäisi varmaan joskus kokeilla, menisi vaan aikamoiseksi säätämiseksi noin turhan asian takia 😖 Mulla kun on sen verran pieni uuni/vähän peltejä (tai yksi vaan), että yksi pizza vaan mahtuu sinne... Pitäisi tehdä kaksi puolikasta, ja koettaa maistaa ero. Tai sitten syö ekan ja sen jälkeen maistaa eron tokaan - jos sitä enään jaksaa syödä 😕 No nyt juuri teen khyllä kaksi pizzaa, mutta... Ei ole kahta eri taikinaa johon verrata 😩 yhyyyyh 😓 joopS 😋 EHEHEHHEEEeeeee 😁

Loput ainekset ostin tänään, niistä voi tarkemmin lukea mun toisessa blogissa 😇 Mutta esitellään ne nyt tähänkin, eli; Hartwall Limonadi PäärynäFragata Espanjalaiset vihreät paprikatahnatäytteiset oliivit, pasta kastike (tämä on joku vanha, en siis ostanut tätä tänään...), pizzataikina (no sen tein jo eilen), Snellman Pepperoni (tämänkin olen ostanut joskus aikaisemmin. Tämä oli khyllä yksi syy tehdä pizzaa...? No tämä menee kohta vanhaksi 😕 No leivän päällähän tämä menisi mainiosti, mutta... käytän tämän nyt pizzaan), sipuliValio Arki Juustoraaste ja HK Amerikan pekoni.


Yksi aines puuttuu, kokonaan?! =X No yleensä/melkein aina olen jauhelihaa laittanut... Mutta nyt päätin tehdä eritavalla, ehkä juuri ton pepperonin takia. Aika paljon olisi lihaa muuten tullut. Toki, pekonin olisi voinut jättää pois. Mutta, no vaihtelun vuoksi jätin jauhelihan pois - saapi nähdä miltä maistuu =)

Ei kommentteja: