maanantai 30. tammikuuta 2023

Teen jo huomista ruokaa

Jahas, tässähän sitä taikinaa taotaan oikein olan takaa 😍😎😋😁 Ihan herkullista on, kirjaimellisesti! 😵 No khyllähän hyvä kokki maistaa aina kaikkea, niin olen ainakin kuullut sanottavan... Ja mähän maistan 😇 Taikinaa ei khyllä ehkä kannattaisi, ainakaan kovin paljoa 😖 Tästäkin (kun tätä taikinaa maistoin) niin tuli vaan hiiva röyhtäisyjä 😳😓😋😂 No eihän se vaarallista ole, mutta tarviiko sitä niin paljoa syödä? Pieni maistiainen vaan... Mutta kun se on niin hyvää 😋😆 Tyhmästä päästä kärsii koko... joopS 😋 EHEHHEHEEeeeeee 😃

Mitäs kohotukselle kuuluu? Noh...

Ihan hyvin näyttää kohoavan 😊 Pitäisi khyllä kokeilla kuivahiivaa, ei kai se sen huonompaa ole? En edes tiedä, mitä tällä kohotuksella hyödytään?! Varsinainen (koti)kokki/leipuri 😵😓😋😅 Sitä vaan mietin, että kuinka hyvin kohotus toimii kuivahiivalla? Luultavasti ei niin hyvin kun tuorehiivalla, mutta eiköhän se aja asiansa. Rasittaa nimittäin aina kaupasta hakea sitä tuorehiivaa. Ja nimenomaan juuri hakea?! 😵 No sitä ei välttämättä ole ekassa kaupassa minne menee, eikä välttämättä tokassakaan... Khyllä se on rasittavaa rampata kauppoja läpi jonku hiivan takia 😖


Sen takia kuivahiiva olisi parempaa :) Mutta, se vaan saattaa mennä vanhaksi kun ei käytä sitä =/ Niin khyllä mä tuorehiivaa mielummin käytän (vaikka en tiedä eroa), mutta jos sitä ei ole ekassa/ja ainoassa kaupassa missä käy, niin sitten voi tyytyä kuivahiivaan joka on jo kotona... Että sellaista! B) :P :D

Ei kommentteja: