keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Suositeltavia TAP(p)eja (:D)!

Innostuimpa itekin kokeilemaan muutamaa TAP(p)ia (:D) suosittelemaltani listalta, joten tässä muutama suositus:

PlasmaEPG
-Täysin ilmainen suomenkielinen ohjelmaopas!
-Kolmen ja kuuden kanavan näkymät
-Ohjelmatietojen automaattihaku ja tallentaminen levylle
-Ajastusten muokkaus ja siirto
-Suosikkiohjelmien ja -ryhmien määrittäminen värien avulla
-Näytettävien kanavien määritys
-Näppäinmääritysten muokkaus valikosta


Toi on kyllä loistava koska se on täysin suomenkielinen, joten sen eka käynnistys ja sen jälkeen käyttö on TOD helppoa =)! Varsinkin kun missä tahansa ruudussa saa mute -nappia painamalla esiin ohjeet siitä millä näppäimellä mitänkin säädetään kyseisessä ruudussa :). Ja sitten kun on merkinnyt suosikkiohjelmansa eri väreillä, niin opasnäkymän saa napin painalluksella semmoseks, missä näkyy vaan suosikit... tai vaikka vaan nauhotukset... LOiSTavaa! Kyllä toi pieksee alkuperäisen 6-0 B)! Varsinkin kun esim. suosikkien muokkauksessa kirjottaminen tehään kännykkätyyliin eikä Toppyn omalla kivikautisella jutulla :)!


Filer
-Vaihtoehtoinen tiedostonäkymä.
-Näyttää mihin asti tallennettuja ohjelmia on katsottu, voi jatkaa samasta kohdasta nappia painamalla.
-Voi hallita kaikkia tiedostoja.
-Salauksen purku nappia painamalla.
-Valinnainen roskakoritoiminto.


Toi samasta kohdasta jatkaminen stopin painamisen jälkeen on kyllä loistava ominaisuus, joka TOD kuuluis olla alkuperäisessäkin. Muutenkin Filer on monipuolinen sekä helppokäyttönen ja siinä on tosi hyvät kuvitetut ohjeet (PDF). Ainoat miinukset tossa on että se on vähän alkuperäistä hitaampi ja että se ei tue ohjelman lukitsemista PIN koodin avulla... eli poket johonkin hyvään piiloon :D! Tässäkin tiedostojen ja kansioiden nimeäminen tehään kännykkätyylillä eikä Toppyn kivikautisella systeemillä :)!


Info Viewer
-Yksinkertainen mutta kaikki tarpeelliset tiedot sisältävä korvike info -näkymälle
-Näyttää kuluvan ja seuraavan ohjelman + etenemispalkin automaattisesti kanavaa vaihdettaessa
-Näyttää tiedot myös kun katsotaan talletusta ja myös kesken talletuksen
-Tukee myös DescriptionExtenderiä
-Ilmainen


No tää ei kovin monipuolinen, mutta se tuo muutaman hyvän pikkuominaisuuden: Kanavalogot, tuen Description Extenderille (kts. alla), meneillään olevan ohjelman etenemispalkin ja pienen ohjelmaoppaan infonäkymään (josta tosin ei pysty laittamaan tulevaa ohjelmaa nauhotukseen :/... maksullisesta Improboxista kyllä voi).


Description Extender
-Toppyssä on bugi, jonka seurauksena ohjelmien lisätiedosta näkyy vain ensimmäiset 128 merkkiä
-Tämä TAP korjaa tuon bugin ainakin jos sen kanssa yhdessä käytetään sitä tukevia tappeja (esim. Jags, Plasma EPG ja Info Viewer)


Tätä käytin jo sillon kun kokeilin Improboxia, mutta 30 päivän kokeilun loputtua siitä ei ollut enään mitään hyötyä :/. Mutta kiitos Plasma EPG:n ja Info Vieverin siitä on taas hyötyä :). Ainoa harmi on että aina ei tunnu näkyvän se maksimi 256 merkkiä mitä ohjelma väittää, vaan vähän tai selvästi vähemmän. Eri version asennus tosin saattaa auttaa siihen (tossa zipissä kun tulee 3 eri versiota).

*Ennenku kokeilet noita niin muista päivittää ite boksin ohjelmisto uusimpaan jos et sitä oo jo tehny.*

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

No hyvältä kuulostaa :), kuhan tässä nyt vaan ehtis :/... Saattaa jopa jäädä viikonlopulle :/... :ashamed:... :'(, mutta pääasia että joskus kun ei ollenkaan <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D! Niin ja päivitystä en oo tehny vielä, kuten en mitään :x... :ashamed:... :'(... :D (paitsi nauhotellu <3... B)... :D)!