perjantai 25. marraskuuta 2022

(Huomisen) ruoka ostosten esittely

Ruokaostosten esittely, vaikka söin jo?! 😳😖😋😁 No, otsikko sen khyllä jo kertoi/kertoo, mutta sanotaan nyt tähänkin; eli tämä on huominen ruoka tosiaan. Ihastuin vähän aikaisemmin tehtyyni kevyeeseen pizzaan, niin päätin jatkaa sillä linjalla 😇 Vaikka on tässä khyllä aika paljon täytettä, mutta normaalisti olen laittanut vielä enemmän.

Päätin sijoittaa jauhoihin, kun FB ryhmässä kyselin pizzan teosta. Kannattaa kuulemma jo päivää ennen tehdä, ja jääkaappiin jättää. Saa nähä mitä tulee, tuskin nyt ihan hirveää on?! 😱😓😋😃 Jauhotkin maksoi melkein/ellei ylikin (en ala nyt laskemaan) kolme kertaa enemmän - parempi siis tulla laatua. 😎😡😲😓😋😆 Kätevä ainakin toi paketti/mikä lie pussi, kun siinä on toi korkki 😊 Tästä lähin ostan varmaan vaan tätä, niin vähän kun tätä menee... Toki, johonkin sämpylöihin tai lettuihin toi voi olla vähän turha, mutta... Pitää testata! 😇

Ostokset tosiaan; löytyy niitä pizzajauhoja (Hungry Chef "00"), Rainbow mozzarella juustoraaste, punainen kastike, hiiva, sipuli, paprika & Kotimaista kanan filee suikale.


Ihan hyvä setti pitäisi tulla, näin ainakin uskon/TODellakin toivon :saint: =) :P :D

Ei kommentteja: