perjantai 23. huhtikuuta 2010

Päivän "Evil Pope" kuva 4/12

I will call him "Damien" -Haha -olipa taas hauska :D... -Olikos tuo muuten merkki että voisi joku päivä katsoa -The Omen leffat uudestaan. -Siinähän on se kakara nimeltään -Damien.

Perjantain ensi-illat Nro 4

El secreto de sus ojos

Viime perjantain ensi-ilta esittelyissä pääsin sanomaan italiaksi -"ei kiitos" -ja nyt sitten pääsen sanomaan sen espanjaksi tälle elokuvalle -elikkä -"no gracias". -Toisin kuin se italo -"ei kiitos"-leffa -niin tämä tosin säästyy päivän ällöttävä kuva labelilta.
...

EDIT. Tein juuri pikaisen tarkistuksen eikä siinäkään kyllä ollut pistetty sitä päivän ällöttävä kuva labelia. -Sanoin blogauksessa että menee melkein päivän ällöttävästä kuvasta..., mutta en pistänyt sitä. -Hjoops.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Farsan

Elokuvien Jalla jalla -ja Kopps ohjaajan uutuusfilmiä en halua nähdä -vaikka tuo edellämainituista jälkimmäinen olikin ihan hauska -ja voisi kuvitella tämänkin olevan..., mutta en mene ottamaan selvää. -Koppsin menin kaverin pyytämänä -tuskin olisin yksin mennyt katsomaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Date Night

Tätä voisi jopa harkita -kerran sarjalippujakin löytyy. Tosin lehdissä tämä on arvosteltu ihan lyttyyn..., mutta ainahan tämän kaltaiset leffat lytätään. -Joskus on tosin joutunut olemaan samaa mieltä arvostelijoiden kanssa leffan osoittauduttua oikeasti huonoksi..., mutta uskon ettei tämä tule tuottamaan pettymystä. -Onhan pääosassa sentään hulvattoman hauska Steve Carell.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Dear John

Taas Lasse Halströmia. -Viimeksihän oli se Richard Geren tähdittämä koiraleffa -jolle sanoin silloin -"ei kiitos". -Ja nyt on kyllä tehtävä sama tämän leffan kohdalla ja sanoa se -"ei kiitos". -Kielteinen ajatteluni leffaa kohtaan ei suinkaan johdu ohjaajasta -kyllä hänen leffoja on tullut nähtyä -montakin..., mutta nyt ei nää viimeisimmät oikein houkuttele.