keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Pitäisi myös omaan Hulkin blogiin jaksaa..., mutta...

Oh my -olen antanut oman Hulkin blogini kuolla lähes täysin. -Ei ole tullut blogailtua sinne nyt aikoihin. -Ekana lähti into leffa-arvosteluihin -sitten en ole nyt uusimpia DVD ostoksiakaan jaksanut blogata. -Jopa uudet IRC-galleria kuvat on jäänyt blogaamatta. -Kyllä pitäisi saada vielä lisä intoa jostain. -Nyt rästiin jääneet DVD esittelyt -kaikki leffat vaan yhdessä blogauksessa Matskun tyyliin -ja jatkossa sitten taas omaan vanhaan tyyliin -eka ostosten esikatselu -ja sitten itse esittelyt. -Nyt on kerääntynyt niin paljon uusia -ettei enää omaan tyyliin jaksa millään. -Leffa-arvosteluihinkin voisi tehdä paluun -nyt vaan sitten kirjoittaa arvostelut heti samana päivänä kun leffa on nähty. -Scott Pilgrimistä en nyt kuitenkaan jaksa aloittaa -seuraava leffa sitten. -Uusia galleriakuviakin tulee vielä taatusti -niin niitäkin sitten taas tuttuun tapaan. -Pitää saada taas Hulkin blogi vanhaan kukoistukseensa. -Sit ku jaksaa. -Ja kyllä jaksaakin. -En halua blogini kuolevan sentään.

Hulkin HP ostokset

Korjasin hieman edellisen blogauksen otsikkoa -siinä se oli vasta Hulkin HP ostoslista -ja nyt ne sitten ovat Hulkin HP ostokset. -Enpä sitten epäröinytkään niiden edellisessä blogauksessa sinisellä merkittyjen leffojen kohdalla -vaan aika nopeasti niiden osuessa näkökenttään poimin ne mukaani. -Mukaan lähti myös yksi mitä ei ollut esitteessä -elokuva HP kassin vasemmassa yläkulmassa -The Producers -komedia/musikaali. -Sitten tietenkin perinteiset Finnkino sarjaliput -joita näkyy kuvassa enää 8 -sillä käytiin Tontsan kanssa teattereissa katsomassa omasta mielestäni varsin viihdyttävän elokuvan -Scott Pilgrim vs. the World. -Tontsa tosin ei tykännyt..., mutta Tontsa voi sitten omin sanoin kertoa tarkemmin -mikäli jaksaa/-haluaa.

Hulkin HP ostoslista

Siinä näkyy -punaisella merkitty on ehdoton must ostos -siitä ei ole epäilystäkään -ja sinisellä merkityt on pienen harkinnan varassa olevia -eli ei mitään välttämättömyyksiä. -Ja kuten kuvasta näkee -Iron Man 2 on rajattu punaisella -eli TOD must leffa ostaa -ja sinisellä on merkattu elokuvat -Kuollut mies ei paltoota kaipaa -ja Australia -jotka siis ei ole niin moste..., mutta harkitsen kyllä.
 Ja sitten on totta kai perinteiset 10 kpl sarjaliput käytävä poimimassa mukaan. -Mässyt saa tältä keikalta jäädä ostamatta. -On jo entuudestaan varastossa niin julmetusti.

Hullut Päivät kutsuu jälleen =)

Hjei =).. -Hullut Päivät on taas täällä ja sitä voisi taas mennä tekemään perus HP ostokset -joista erillisessä blogauksessa sitten enemmän. -Saa nähdä toistuuko oheisen kuvan tapahtuma. No ehkei tänään suinkaan..., mutta kattoo sit viikonloppuna -ehkä, ehkä ei.

Miehen puolikkaat / The Simpsons / C.S.I.


Mikäs on tämän päiväisen Miehen puolikkaat jakson nimi...? -No sehän on -Lapsuuden paljastukset -ja en tiedä yhtään olenko valinnut taas oikean kuvan oheen..., mutta sen näkee sit. -Entäpä sitten illan Simpsonit -mitäs niissä olisi tänään luvassa...?
Pelastakaa manaatit. Homer joutuu taas pelivelkojensa takia ojasta allikkoon, sillä Margen pinna ei kestä heidän yhteisen kotinsa lainaamista mafiamiesten hämäräperäisiin elokuvaprojekteihin. - 17. tuotantokauden uusintakierros alkaa.

Hauskalta kuulostaapi. -Entäpä sitten illan CSI -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa...?
...
Hyvää syntymäpäivää. Henryn syntymäpäivä kääntyy yllättäväksi rikostutkimukseksi. Brass yrittää kuulustella narkolepsiasta kärsivää miestä, jota epäillään tyttöystävänsä murhasta. Ray törmää taas tohtori Jekyllin kädenjälkiin. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.
... 
Jännältä kuulostaapi. -Boksia innolla odotellen. -Illan muita ohjelmia taasen odotan suurella innolla.