sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Constantine kaikilla kuva B), entä muita leffoja :saint:...?


Joo tosiaan joskus otettiin kuva kun/että kaikilla on oma Constantine leffansa B), joka tais olla ensimmäinen leffa joka löytyy kaikilta :saint:, ainakin ensimmäinen mikä kuvattiin B), kuten myös viimenen tähän (ja varmaan pitkään aikaan) asti :'(, joopS :p... :D! Mutta sitä en khyllä muista ollaanko me blogattu tätä ikinä :/... :'(... :p... :D, mutta ite ainakin käytin tätä kuvaa Constantine arvostelussani (Tiltissä ja Bloggerissa) :saint:... No mutta nyt tää kuva on ainakin blogattu =)... :saint:... B), mutta sanokaa jos tiedätte/muistatte missä oltais tää kuva blogattu :), mutta eipä olla taidettu :'(, joopS :p... :D! No mutta niihin muihin leffoihin :saint:, tähänhän vois listata mitä leffoja kaikilta löytyy =), niin näin aluksi kunnes tälle saa oman päivän B)... :p... :D! Joo eli listaamaan vaan leffoja jotka ihan kaikilta :p, eikä että jokainen listaa omat leffansa :D, joka khyllä pitäis tehä Hulkin tapaan omaan blogiinki :saint:, mutta päivittää kun ei pahemmin semmosta varmaan jaksais :/... :ashamed:... :'(, niin..., joopS :p... :D! No mutta tähän vaan listaamaan leffoja =), jotka kannattaa khyllä Wordin kautta listata :saint:, koska joku toinen saattaa blogata päälle :|... :'(, joopS :p... :D! No mutta, tästä alkaa lista :saint:, EI B)... :x, no VIHDOIN ja VIIMEIN (:p... :D) tälle saatiin oma päivä (Tiltissä ja Bloggerissa, eikä sovi unohtaa "Matskun" ilman selostuksia listaa) B)... :p... :D, eli sinne katseet kun/jos/kun (:p... :D) haluatte listaa ihailla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Kaikilla on oma Constantine =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

Edit. Niin tännehhän voi lisätä jälkitäteen näitä B), eli tänhän vois linkittää blogiselostukseen :saint:, vai :)... :/... :'(... :p... :D...?


Parin vuoden päästähän meiltä kaikilta löytyy kaikki samat leffat kun toisilla on =), FUCK YEAH B)/noH :x, no eipä siinä ole paljoa "järkeä" (lainata kun voi ilmaseks :saint:...) :|... :/... :'(, joopS :p... :D!

Ei kommentteja: