keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Keskiviikon "Jalkapallon EM 2008 typyäänestyksen voittaja" typy!

Kuten omassa blogissani jo kerroin, selviytyi jalkapallon EM 2008 typyäänestyksen voittajaksi ennakkosuosikki Ruotsi kukistamalla Kroatian finaalissa finaalissa 6-9. Näin ollen Ruotsi on siis jalkapallon EM 2008 typyäänestyskisojen mestari ja jalkapallon EM 2008 kisojen enemmän tai vähemmän virallinen typy :D! Tässä pieniä maistiasia omassa blogissani kokonaisuudessaan näkyvästä palkinnosta, olkaa hyvät!



Eikä siinä ollut suinkaan kaikki, vaan vuorossa ovat vielä maistiasiet vaakakuvista.


Eihän tässä meinaa pysyä housuissaan =), eikä noita kuvia kattellessa haarojen välissä olevat pallot pääse taatusti paisumaan edes pingispallon kokoisiksi :D, puhumattajaan futispallossa :x... :D! On tässä tietenkin myös huono puolensa, nimittäin se että kisat ovat nyt ohi :(, mutta kyllä kelpaa noita kuvia kattella Etelä-Afrikassa pelattavia vuoden 2010 maailmanmestaruuskisoja odotellessa =). Ja sitä ennen saatan hyvinkin blogata lisää futistypyjä B)… Eihän sitä koskaan tiedä :P.

Edit: No eipä sitten näköjään kuvien asettelu toimi samalla kätevällä tavalla kuin omassa blogissani :(, joten joudumme tyytymään tommoseen rumahkoon vasemman laidan kuvatorniin :/.

Ei kommentteja: