perjantai 4. heinäkuuta 2008

Perjantain typy(t)!


Noniin :p, kunnon kyytiä on selvästi luvassa *SYDÄN*... Vai onkohan sittenkään :/, pallo ainakin vihjaa yhestä huonohkosta jutusta :'(... :x, mutta..., no selvittämään ihmettelemisen sijaan B), TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


No pitihän se arvata :'(, pallon avulla tietenkin selvitetään voittaja jota pääsee jyystämään :)... :/... :'(... :o, no tosiaan voittaja eikä voittajat :|... :'(... :p... :D! No mutta aika samahan se on kenet noista saa *SYDÄN*, joten..., mennään selvittämään kuka voitti :saint:...


Noniin :p, sitä/tätä minäkin =), mitään voittajan kanssa vaan jyystellä :|, two somea vaan kehiin finalistien kanssa *SYDÄN*, FUCK YEAH B)... :/... :x, no alunperinhän oli luvassa four somea *SYDÄN*, mutta eihän siitä ois tullu ku vaan jotain söhellystä :'(... :p... :D, kaksin, tai kolmisin :p, on khyllä parempi =), ehkä :/... No noi saa nyt kelvata :|... :'(... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


On se ihme kun ei muka taivas (:p... :D) enään kelpaa kun taivas 2.0:aan (:p... :D) on päässyt :x, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D!

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

Tais tulla viime hetken matkakohteen vaihdon aika :x, koska Los Angelesissa saa sekä Katien että Candicen =), mutta New Yorkissa vain Tanean :'(... :D!