perjantai 6. marraskuuta 2009

Päivän, JAA-AH :p, sanoisiko VUODEN MAHTAVUUDET <3 <3 <3... B) B) B)... :p... :D!


Jaa-ah :p, mistäköhän v*tusta sitä oikein alottaisi :x, juttua kun riittää pilvin pimein ja sitäkin enemmän yli äärettömän avaruuden :saint:... B)... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Noh, jos sitä vaikka alottaisi siitä että EI JUMA-VITTU-JUMAUTA kun toi leffa näyttää tod TOD TOOOoood UPEALTAAAaaaH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B) B) B)!!!111 Jaa että mikä leffa :x, noh, no senkun osais kirjottaa niin olis ihan hyvä :)... :/... :'(, joku "Exdenpables", nääääh :/, "Expendibles", not quite, "Exbenpables", sorry, "Exdemplas", not even close... No V*TTU :|... :'(... :p... :D, kai se on sitten luntattava :saint:... :/... :ashamed:... :'(, "Expendables, The Expendables", ou yeah, u got it right :), FUCK YEAAAaaah B), joopS :p, EHEHHEEeeeeeee :D! Eli kyseessä on, hyvinkin vaikeasti kirjoitettava :|... :/... :ashamed:... :'(... :p... :D, The Expendables (2010) -niminen elokuva =)! Ja jumalauta, tätä elokuvaa on jo odotettu tovi, pitkäkin sellainen :p, muna täysin erektio asteessa *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)! Ja nyt kun traileri, vuotanut sellainen ilmeisestikkin :x... :p, tuli ilmoille, niin, no erektiota seuraava vaihe meinas tapahtua eli housut meinasi kastua mällistä =)... :/... :'(... *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)! Mutta juuri ja juuri vältyttiin siltä ikävältä hetkeltä :)... :/... :'(... :p... :D, kiitos kun Mahti Arskaa ei näkynyt mailla halmeillakaan :| :| :|... :'(! Mutta ehkä hyvä niin :)... :x... :o, no saa nähä tuleeko ensimmäinen varoitus trailerista johtuneesta älämölystä :/... :saint:... *SYDÄN*... B)! Korkeasaaren apina tarha, olette säälittävä vastus meille ;)... :saint:... B), ihan eri luokissa liikutaan, IHAN ERI... Expendables (joo, piti luntata :'(...) vaan pyörimään apinatarhaan ja Team WormMonkey apinoiden tilalle :saint:, niin, noh, eroa tuskin huomaisi :), mitä nyt äänekkäämpää menoa ja typyjen tissejä hipelöitäisiin kun mitkäkin hornyt, Ööööh :p, no apinat tietenkin :D! Joo eiköhän sitten mennä trailerin parhaisiin kohtiin =), saa nähdä räjähtääkö housut :x... :o... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


Sly räiskii revolverilla;
EHEHHEEEeeee-AHHAAAHHAAaaaaaa-Bluhuhuhuuuuuuuuuuuuu :D, ei jumalauttaH mikä tunne tuli kun näki ton kohdan ekaa kertaa *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, sanoinkuvaamaton kuvaa jotenkin :), mutta kauas jäädään *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Pitäisi oma sanasto keksiä ja käyttää sitä tähän :saint:, hmmm :p, miltä kuulostaa semmoinen sana kun..., joo ei nyt ehkä kuitenkaan :'(, Arska jos olis näkyny niin sanasto oli automaattisesti pamahtanu jok'ikisen ihmisen päähän kun, no nyrkki pamahtaa silmään *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Käsittämättömän komea kohtaus, KÄ-SIT-TÄ-MÄT-TÖ-MÄN...


Autoshotgun (ilmeisesti) laulaa viimeistä päivää;
Ei herranlettas sentään *SYDÄN*, mitein täällä pitäis housujen muka pysyä kuivina :x, vaikeaa on :/, HYVIN vaikeaa on :'(, TSII-SYYYyyys :|... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Ei perskule sentään kuinka sanoinkuvaamattoman kauniisti toi haulikko laulaa suloista lauluaan *SYDÄN*, toi saa kuulostamaan enkeleiden laulun jonku tunkkasen räkälän karaoke illalta mikä tappaa kaiken elävän 10 km säteellä :|... *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Räjähdyksiä riittää enemmän kun Maailmojen sodissa, YHTEENSÄ;
Ei kiesus sentään noita räjähdyksiä *SYDÄN*, nehän kaikuu vieläkin perseen syvyyksissä tuhoten perseen kyvyn piereskellä, paskomisenkin ollessa ihan tuskaa :'(... *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, HELL's FUCKING YEAAAaaaH B) B) B)!!!


Jason kilahtaa Slylle;
Joo eiköhän siirrytä pois toiminnasta että perse jäisi edes jotenkuten toimintakykyiseksi :)... :/... .'(, joopS :p, EHHEHEEEEeeeee :D! Ei juma-vittu-lauta kun perse repes tolle kohdalle :D :D :D, käsittämättömän UPEAAAaaaH *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!! Mutta se ei khyllä ole upeaa että perse on menossa toimintakyvyttömäksi kun se tämänkin myötä rikkoontui :/... :'(, mutta, no who gives a flying fuck :|, tämmöisen elokuvan takia voi uhrata perseensä :saint:, kaksikin jos niitä sen verran olisi :), kolme olisi ehkä jo liikaa :/, nääääh, kaikki mahdolliset perseet vaan uhrattavaksi tälle elokuvalle *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Jet Li vs. Ivan Dra... Dolph;
Nätin näköistä mättöä khyllä *SYDÄN*, sanoisiko jopa *pliiiis, älä sano mitään perseeseen liittyvää :/, jooko pookos kookos :)?*, Ööööh :p, perseen räjäyttävää sellaista =) =) =)!!! No eiH :x, no säästetään nyt tota persettä ettei sitä nyt ihan pers'raiskata :/... :'(, nätin näköistä mättöä siis =), mutta ei ihan perseen räjäyttävää kuitenkaan :/, mutta, no hyvä niin :|?!? Ei kun siis :x, Öööööh :p, jaa-ah :D...


Muutamia nättejä kohtauksia;
Hemmetin komeita kohtia nämäkin =) =) =), mutta ei ihan, ei kun khyllä, valitan perse :/, mutta sinä räjähdit nyt totaalisesti ollen yhtä turha kun pieru Saharassa :(, ei voi mitään :'(, tää nyt vaan on niin v*tun perseen räjäyttävää toimintaa että paremmaksi ei helpolla vedetä *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!!!

Sylvester "Rambo" Stallone;
Joo eiköhän siirrytä näyttelijöihin että perseellä nyt tekis edes jotakin :/, kuten, Öööööh :p, no pieremiseen ja paskomiseen siitä ei enään ole :(, syömökelpoinen se on jotenkuten :), eli toivottavasti näyttelijät ei anna mitään räjäyttävää toimintaa ettei toi perse nyt räjähdä syömäkelvottomaksikaan :x... :'(, vaikka en koskis siihen pitkällä tikullakaan syömisen merkeissä :|, mutta..., joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D! Sly Rocky (1976) Rambo (1982) siis =), ehdotonta kärkeä tässä elokuvassa *SYDÄN*, ollen itseassa se terävin jolla on kätevä puhkaista perseitä taivaan tuuliin :saint:, mutta, no eiköhän nyt jätetä ne perseet rauhaan :)... :/... :'(, Sly ansaitsi sen vielä mahtavuudellaan *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B)!


Jason "Transporter" Statham;
Kuin myös leffan terävintä kärkeä =), mahti näyttelijä khyllä *SYDÄN*!!! Mahtava Transporter (2002) mieshän tämä =)! Mitäpä sitä muuta :), perseen räjäyttävä, sori vaan :'(... :p... :D, toiminnan mieshän tämä *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Jet "Once upon a Ti..." Li;
Suosikkinäyttelijöihin kuuluu myös tämäkin tähtönen =), mahtipontisia liikkeitä tää khyllä vetelee *SYDÄN*, sanoisiko jopa..., no ei nyt sanota :/, senkin ilkimys :|, yhyyy :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D! Joo Once Upon a Time in China (1991):sta lähtikin tän ura liikkeelle ja, no hemmetin hyvin se on jatkunutkin =), toivottavasti myös tämän myötä jatkunee *SYDÄN*...


Dolph "Ivan Drago" Lundgren;
Ikimuistettava Rockyn vastus nimeltään (Captain) Ivan Drago (1985) *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, voiko tosta roolista päästä ikinä irti :x?!? Noh, nyt on hyvä tilaisuus =), unohtamatta tietenkään Täydellistä sotilasta (1992) :), saa nähä mitä senkin jatko-osasta tulee jos on mitään tullakseen :x, paska ainakin haisee tänne asti :|?!? He-hei :p, nyt alko taas perse toimia =), eli voi taas käytellä mahtavia "perse" -sanontoja *SYDÄN*!!! Tai sitten ei :/... :x, no kerran se meni kuntoon niin eiköhän pidetä se sitten kunnossa :), ou yeah :D!


Terry "Chrisin isä" Crews;
Chrisin isähän (2005) se siinä =), hemmetin hyvä/hupaisa näyttelijä khyllä *SYDÄN*!!! Liian vähissä elokuvissa tää on khyllä ollut :/, ja ne vähäisetkin ollu vaan pieniä rooleja :(, mutta, no ehkä tästä lähtee noususuhdanne :), ainakin hyvin HYVIN toivottavaa se olisi =), TOD *SYDÄN* Jaa-a, kai se on PAkKO yhden asian suhteen persettä raiskattava :/... :x, no ULTRA PASKASSA norbit mikä lie ulosteessa tää meni sitten vierailemaan pilaten mainettaan :|, mutta, no itsemurhalta tää pelasti esiintyessä ja repiessä persettä kappaleiksi =), joten, no kaippa sen voi antaa anteeksi :), mutta, no vältä nyt hyvä-vittu-mies jatkossa tommosia ULOSTE RIPULI PÖKÄLEITÄ ;), TOD :| :| :|?!?


Mickey "Wrestler" Rourke;
Suht koht hyvässä vaikkakin lopun pannukakuksi lässähtävässä The Wrestlerissä (2008) meni tämä sitten tekemään comebackinsa :), ja noh, no ilman lopun ripuli ulostetta se oli khyllä hieno liike =), tulevaisuutta ajatellen sitä parempikin koska saatiin hyvä näyttelijä tuottamaan perseestään kultaa *SYDÄN*, jota se toivottavasti tän lisäksi tuottaakin :saint:, nähtäväksi jää... Mitä taas tän menneisyteen :x, no ei hajuakaan niistä :/, not of my cup of tea niin sanotusti :)... :(, joopS :p... :D!


Stone Cold "WWE" Steve Austin;
Pelletrikoo painista tuttu kasvojan tämä on ja, noh, no perseen räjäyttävää toimintaahan se siellä viljeli kaljoillaan yms shiteillä *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Leffaura taas, no eipä oikeastaan löydy kun The Condemned (2007) joka ei kiinnosta lähes paskan vertaakaan :/... :|... :'(, niin... No mutta paini on ainakin hallussa jota näytti trailerin mukaan tästä löytyvän =), niin eiköhän siellä sitten LOiSTeta *SYDÄN*, parempi ainakin olisi :|, tai..., itQ :'(, joopS :p... :D!

PS. Joo eiköhän Stone Coldin kunniaksi laite blogaus ajaksi "3:16" =) =) =)!!! Jos yhdytte niin gimme a hell yeah B) B) B)!!! Ai ei vai :x, no ihan sama :|... :'(, laitan sen kuitenkin :saint:, vaikka kello lähestyy jo aamua blogauksen ollessa työnalla jo monta tuntia *confused*, mutta................


Eric "Maroni" Roberts;
Selkeääkin selkeämpi tunnistettava "pahis" Yön ritarista (2008) :), toivottavasti samalla hyvällä näyttelytyöllä jatketaan tässäkin =), Batmanissa kun ainakin LOiSTettiin hyvinkin kirkkaasti *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)!


Randy "Scorpion King 2" Couture;
Perus paskasääntö näköjään toimii aina :(, jos on jotain hyvää niin on jotain paskaakin :'(, Randyn edustaessa sitä ruskeaa tässä elokuvassa :|, tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiish... Tai noh, kaippa se tässä onnistuu liitämään tutkan alla ollen perusjuntti joka ei tee yhtään mitään, ellei lasketa sitä että se ärsyttää aina kun se näkyy ruudulla :|, mutta onneksi on Slyt kumppaneineen pistämässä tän unholaan *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Mihin "viha" perustuu :x, no otsikossakin olevaan Scorpion "PEACE OF DIARRHEA SHIT" King 2 (2008):een :|, ei TSII-SYS mitä RIPULI ULOSTETTA |O?!? Suosittelen siis välttämään sitä kaikin keinoin ;), ellette halua että perseenne räjähtää tuhannen kappaleiksi :|, joka ei johdu siitä että toi olis paskuudellaan hauska, vaan ihan vaan siitä että toi on täys SUSI PASKA :|, joopS...


Joo eli yksi mätä omena pääsi livahtamaan jostain ihmeen rakosesta :x... :|, mutta, no tuskimpa se pääsee pilaamaan elokuvaa =), TUSKIMPA *SYDÄN*, mutta tiedä sitten :x... :o, nääääääääääääh :|, yrittäkööt vaan mutta en ole antamassa sitä iloa tolle :saint:, no the HELL I AINT :| :| :|!!! Mitä taas kuvaan, no aika varmasti tulee tapahtumaan seuraava...


...liike :/... :|... :'(, hupS, sinne katosi Arska pieruna taivaaseen :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :| :| :|?!? No mutta tota kun on odotettu/pelätty lähes alusta asti :(, niin... Mutta khyllä tässä on vielä pienet toivot Arskan suhteen =), mutta, no parempi pitää ne pieninä ennen kun asiat varmistuu :), jos on varmistuakseen :/... :|... :'(! Mutta voisiko...


...joku toinen mahti action stara tulla Arskan tilalle =), jaa-a :p... No Arskan korvaajaksi ei ole kenestäkään :|, mutta, no pientä helpotusta voisi tähän paskahätään (:D) tuoda joku =), esim...


...joo nyt ei toimi ajatus yhtikäs vertaakaan :'(, nuQmatti kutsuu *SYDÄN*, katotaan jos unissaan keksis jonku korvikkeen :saint:, mielessä ollen khyllä yksi hyvin paha pelko :'(... :x?!? No monta tuntia oon nyt tästä leffasta hokenu ja suoraan pehkuihin niistä meen ja yleensähän se menee uniin mitä viimeksi on ajatellut, joten..., noh, aamulla sitten herätään mällin ja paskan keskeltä :(, ei voi mitään :/, yhyyyyy :'(, joopS :p, EHEHHEEEeeeeeee :D! Expendables, The Expendables, keep that on ur mind (varsinkin mitein se kirjotetaan :D) *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, OU HELL's FUCKING YEAH B) B) B)!!!111

1 kommentti:

matsku84 kirjoitti...

"Jos yhdytte niin gimme a hell yeah"

HELL YEAH!!!!! TOD yhdyn siihen että TOD TOD upealta näyttää trailerin perusteella B)... =)! Can hardly wait for this piece of movie history to come out =)! Harmi vaan että sitä päivää voidaan joutua odottamaan ens elokuuhun asti, ainakin jos IMDb:hen on uskominen :(. Tuolla oli aiemmin sekä USA:n että Suomen kohalla Finnkino mainostama 23. huhtikuuta - vieläpä mun lähettämänä Suomen osalta B) - mutta eipä oo enää :/.