tiistai 1. joulukuuta 2009

Päivän TOD tod ToOoOoOoD makee(t) kuva(t)

Taas tuli tehtyä koulussa tollanen marsipaanipäälysteinen kakku -tälläkertaa jouluaiheinen possukakku -possu kun on joulun herkkuruoka kinkun muodossa.

-Mutta kyllä se marsipaisen kakunkin muodossa varmaan ihan herkkua on -varsinkin kun täytteenä on runsaasti hilloa ja kermaa -NAM...!!!

Aika surullisen näköiset silmät tuli tehtyä..., mutta tuli tehtyä pieni korjaus -josta lisää piakoin seuraavan kuvan jälkeen.

Yläkuva..., jotta saatiin saparokin mukaan kuvaan -joka ei muuten millään tahtonut pysyä kiinni -ei edes siirapilla jolla yritin vielä liimailla sitä kotosalla.

Ja nyt takas niihin silmiin. -Puristin niitä vähän vinommaksi -jotta possu näyttäisi ilkeältä pahispossulta. -Koulussa jo yritin tehdä siitä pahispossua..., mutta opettajan mielestä se oli lasten kakku eikä suvainnut sitten vihaisia silmiä. -*HUOH*...!!!!!1111111

TOD paremman näköinen ilkeillä silmillä -näyttääkin enemmän possulta ku vähän tollaset silmät. --Ja nyt muuten meni onnistuneesti jääkaappiin -eipä tarvinnut ottaa päivän ällöttävää kuvaa -kuten viime kakun kohdalla.

Ei kommentteja: